Η πρώτη διασωλήνωση ασθενή με επιβεβαιωμένο κρούσμα της Όμικρον

Λόγω του επιβαρυμένου ιστορικού υγείας της ασθενούς, κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της σε ΜΕΘ

Must Read

Ανακοινώθηκε σήμερα η περίπτωση ασθενή, ο οποίος θεωρείται επίσημα ο πρώτος στη χώρα μας που χρειάστηκε να διασωληνωθεί, έχοντας νοσήσει με την παραλλαγή Όμικρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, πρόκειται για μια γυναίκα που εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ωστόσο «άρπαξε» την Ομικρον εντός του νοσοκομείου. Κατόπιν, λόγω του επιβαρυμένου ιστορικού της υγείας της, αλλά και της νόσησής της με κορωνοϊό, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η ασθενής παρακολουθείται, πλέον, στενά από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Την είδηση γνωστοποίησε νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, Γιάννης Κωτσιόπουλος, λέγοντας ότι «μέχρι στιγμής, υπάρχει μόνο ένας ασθενής με τη μετάλλαξη Όμικρον σε ΜΕΘ, ο οποίος όμως νόσησε εντός του νοσοκομείου». Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ανέφερε ότι χθες ελήφθησαν δείγματα από νοσηλευόμενους και από το «Σωτηρία» και από τον «Ευαγγελισμό» και έδειξαν ότι όλοι οι πρόσφατα διασωληνωμένοι έφεραν τη μετάλλαξη Δέλτα, με εξαίρεση μια γυναίκα που έφερε την Όμικρον, η οποία ωστόσο ήταν τυχαίο εύρημα, καθώς δεν νοσηλευόταν για κορωνοϊό στο νοσοκομείο, αλλά για άλλη νόσο.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This