Αντιεμβολιαστής γιατρός κατηγορείται για τον θάνατο 60χρονης – Την απέτρεπε να πάει στο νοσοκομείο

Από Πειθαρχικό θα περάσει αντιεμβολιαστής Βολιώτης γιατρός! Κατηγορείται για τον θάνατο 60χρονης με κορωνοϊό γιατί την απέτρεπε να πάει στο νοσοκομείο

Must Read

Aμεσα αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου για τον αντιεμβολιαστή Βολιώτη γιατρό, ο οποίος κατηγορείται ότι απέτρεπε μια 60χρονη από το να πάει στο νοσοκομείο αν και η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ επιβαρυμένη, με συνέπεια να χάσει τη ζωή της νικημένη από τον κορωνοϊό!

Η αρχή για να αποκαλυφθεί η δράση του αρνητή γιατρού, ο οποίος φέρεται ότι έδινε σε χειρόγραφα αγωγή κατά του Covid-19, η οποία ήταν στην ουσία ένα «κοκτέιλ» αντιβίωσης, βιταμινών, σταγόνων και ασπιρίνης, είχε γίνει με την έγγραφη καταγγελία του συζύγου της αδικοχαμένης γυναίκας στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη μήνυσή του ο σύζυγος της 60χρονης, ο γιατρός τασσόταν φανατικά κατά του εμβολίου και φέρεται ότι έλεγε στους ασθενείς του πως όσοι έκαναν το εμβόλιο «σε λίγους μήνες θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα»! Μάλιστα, απέτρεπε τη σύζυγό του και τον ίδιο από το να πάνε στο νοσοκομείο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 60χρονη να αποβιώσει στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε όταν η κατάστασή της είχε φτάσει πια στο απροχώρητο!

Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις

Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και πλέον ο αντιεμβολιαστής γιατρός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου στον οποίο ανήκει. Σημειώνεται ότι έχει ήδη απολογηθεί στη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας για τις αντιεπιστημονικές απόψεις, τις οποίες ανέλυε και σε βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συγκεκριμένο ζήτημα του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. Παρ’ όλα αυτά φέρεται ότι συνέχισε να λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, καθώς έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης. Ο ίδιος, από την πλευρά του, πάντως, υποστηρίζει πως η χειρόγραφη συνταγή που αποκαλεί «αγωγή του κορωνοϊού» δεν είναι δική του.

«Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από τον κορονοϊό και ενώ νοσούσε μαζί με τον σύζυγό της, παρακολουθούνταν από τον συγκεκριμένο γιατρό, ο οποίος τους συμβούλευε ως την τελευταία στιγμή και τους απέτρεπε να επισκεφθούν κάποιο νοσοκομείο, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι “αν πάτε στο νοσοκομείο, θα πεθάνετε”. Κινδύνευσε και η υγεία του συζύγου. Hδη έχουμε ζητήσει την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του γιατρού από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και την παραδειγματική τιμωρία του» δήλωσε στην «Espresso» η δικηγόρος του συζύγου της αδικοχαμένης 60χρονης Γιάννα Παναγοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This