Τζώρτζης Μονογυιός-Mad Clip: Οι ομοιότητες στα θανατηφόρα τροχαία

Προκαλούν ανατριχίλα οι ομοιότητες στα δύο τροχαία δυστυχήματα

Must Read

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το τρομερό τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού.

Ο άτυχος επιχειρηματίας σκοτώθηκε ακαριαία όταν έχασε τον έλεγχο του super car που μόλις είχε αγοράσει και επέστρεφε στο σπίτι του με την σύζυγό του. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρα και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα η Αθηνά Κοντοπάνου να σωθεί τελευταία στιγμή, όταν την βοήθησαν να απεγκλωβιστεί από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Η ίδια δίνει μάχη στο νοσοκομείο με βαριά κατάγματα στα πόδια και αναμένεται να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Την ώρα που οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία βρίσκονται σε εξέλιξη, ο εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς που που κλήθηκε στο σημείο, τόνισε ότι βλέπει πολλές ομοιότητες με το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο καλλιτέχνης Mad Clip τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Το τροχαίο αυτό μου θυμίζει καρμπόν εκείνο του Mad Clip»

Άμορφη μάζα η porsche του Mad Clip

Όντως, οι ομοιότητες στα δύο τροχαία είναι αρκετές και προκαλούν ανατριχίλα.

Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε όταν έχασε τον έλεγχο της Porsche σε ευθεία της παραλιακής, πολύ κοντά στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 45χρονος επιχειρηματίας.

Ό,τι απέμεινε από τη Ferrari του Μονογυιού

Και τα δύο οχήματα προσέκρουσαν σε δέντρο, ενώ στη συνέχεια, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τυλίχθηκαν στις φλόγες. Αν και από βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ο Τζώρτζης Μονογυιός δεν φαίνεται να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, δεν παύει η ταχύτητα που είχε αναπτύξει να ήταν πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Μάλιστα σύμφωνα με την Τροχαία και στα δύο τροχαία δεν ενεπλάκη δεύτερο όχημα, δηλαδή οι οδηγοί έχασαν μόνοι τους τον έλεγχο των οχημάτων. Η φορά και η κατεύθυνση της εκτροπής είναι πανομοιότυπες και στα δύο τροχαία, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, απλά αλλάζει η κατεύθυνση του οχήματος.

«Το τροχαίο αυτό μου θυμίζει καρμπόν εκείνο του Mad Clip πριν από τρεις μήνες» δήλωσε ο κ. Μαδιάς μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό και εξήγησε: «Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες ειδικά σε τέτοια αυτοκίνητα και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό που επεμβαίνουν πάνω σε όλα τα συστήματα που είναι επικίνδυνο να πάρει φωτιά τόσο το καύσιμο, όσο και τα πιο ζεστά σημεία του κινητήρα. Εδώ πήρε αμέσως φωτιά. Και θα διερευνηθεί εάν τα αίτια θανάτου του οδηγού είναι από την πρόσκρουση του οχήματος ή από τη φωτιά» τόνισε και πρόσθεσε για το τροχαίο του τράπερ: «Θυμάστε την υπόθεση με τον Mad Clip που μιλούσαν για ιλιγγιώδη ταχύτητα; 135 χλμ. ήταν η ταχύτητα εκτροπής και η ταχύτητα πρόσκρουσης 85 χλμ. Αυτές οι προσκρούσεις που δεν έχουν μεγάλες επιφάνειες, όπως σε κορμούς δέντρων και μεταλλικούς στύλους μεταβάλλεται, μειώνεται και στρεβλώνεται δραματικά ο ζωτικός χώρος της καμπίνας και έχουμε θανάσιμα αποτελέσματα ακόμη και σε ταχύτητες των 65-70 χλμ» σημείωσε ο κ. Μαδιάς.

https://vimeo.com/666013063

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This