Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτής τυλίχθηκε στις φλόγες! Έγιναν συλλήψεις και προσαγωγές

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά την πορεία αντιεξουσιαστών

Must Read

Τρόμος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο κέντρο της πόλης μετά τη λήξη της πορείας διαμαρτυρίας για την εκκένωση των καταλήψεων στο ΑΠΘ, με αποτέλεσμα ένας διαδηλωτής να τυλιχθεί στις φλόγες!

Τα ρούχα του διαδηλωτή πήραν φωτιά όταν προσπάθησε να πετάξει αντικείμενο προς τις αστυνομικές δυνάμεις και γλίστρησε και έπεσε στην άσφαλτο που είχε πάρει φωτιά από τις μολότοφ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις και 30 προσαγωγές.

Με το πέρας της πορείας έγιναν σοβαρά επεισόδια με τους αντιεξουσιαστές να πετούν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών στην οδό Εγνατία. Μάλιστα από τη ρίψη προκλήθηκε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Αρριανού, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για την κατάσβεση.

Στη συνέχεια ακολούθησε κυνηγητό στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών.

Η πορεία έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αστυνομικές επιχειρήσεις εκκένωσης των καταλήψεων στο κτίριο του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ και του εργαστηρίου Φαρμακολογίας του ΑΠΘ.

Διαβάστε επίσης: Πεδίο μάχης το κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά την πορεία αντιεξουσιαστών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This