Τζώρτζης Μονογυιός: Νέα στοιχεία για το δυστύχημα

Στη Μύκονο αύριο η κηδεία

Must Read

Ανείπωτος ο πόνος της οικογένειας του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο στη Βούλα. Αύριο, Τρίτη 18/1, φίλοι και γνωστοί του επιχειρηματία θα τόν αποχαιρετίσουν στη γενέτειρά του, το νησί της Μυκόνου, εκεί όπου μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά του χρόνια.

Η οικογένεια Μονογυιού έχει βυθιστεί στη θλίψη, με τους γονείς του και την αδελφή του Τζώρτζη να μην πιστεύουν ακόμα στο τι έχει συμβεί. Τραγική φιγούρα και η σύζυγός του, η οποία μέχρι χθες και βάσει όσων ανέφερε ο αδελφός της, δεν γνώριζε ότι ο πατέρας του παιδιού της έχει φύγει από τη ζωή. Η γυναίκα που καθόταν δίπλα του στην μοιραία πρώτη βόλτα με την κόκκινη Ferrari σώθηκε από θαύμα μέσα από τις φλεγόμενες λαμαρίνες. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο, με τραύματα στα πόδια και αιματώματα στους πνεύμονες, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Τι δείχνει η έρευνα για το δυστύχημα

Από τα έως τώρα στοιχεία προκύπτει πως το αυτοκίνητο μπορεί να είχε απενεργοποιημένη τη λειτουργία της πρόσφυσης. Στο σημείο του δυστυχήματος δεν έχουν βρεθεί ίχνη φρεναρίσματος αλλά έχουν εντοπιστεί ίχνη πλαγιολίσθησης. Εφόσον ήταν απενεργοποιημένη η λειτουργία, πρόκειται να εξεταστεί το κατά πόσο το είχε κάνει ο 45χρονος επιχειρηματίας ή ήταν έτσι το όχημα όταν το παρέλαβε.

Όσον αφορά στη φωτιά, φαίνεται ότι ξέσπασε από διαρροή καυσίμων κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Ενδελεχής είναι και η έρευνα που γίνεται στα λάστιχα της Ferrari, που όμως έχουν καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε ακόμα:

Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί… – «Άκουσα τη σπαρακτική φωνή…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This