Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί… – «Άκουσα τη σπαρακτική φωνή…»

Τι είπε ο αδελφός της Αθηνάς Κοντοπάνου - Φίλος Τζώρτζη: «Δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας σε κανένα supercar»

Must Read

Ενώ το σοκ από το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό είναι ακόμη νωπό, τα στοιχεία και οι μαρτυρίες που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, συγκλονίζουν.

Η πρώτη βόλτα του αδελφού της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού με τη Ferrari του, ήταν και η τελευταία, καθώς το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, καρφώθηκε πάνω σε ένα δένδρο και άρπαξε φωτιά.

Ως αποτέλεσμα, ο 45χρονος άνδρας (που εκτοξεύθηκε μέσα από το παρμπρίζ) βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου, κατάφερε να βγει έξω, αν και σοβαρά τραυματισμένη (βγήκε με τη βοήθεια ενός φίλου του ζευγαριού που ακολουθούσε τη Ferrari με άλλο όχημα), από το αυτοκίνητο που είχε γίνει σμπαράλια.

Η γυναίκα του Τζώρτζη Μονογυιού νοσηλεύεται με κατάγματα και τραύματα στα πόδια της σε ιδιωτικό νοσοκομείο και το τραγικό είναι, όπως είπε στο Mega ο αδελφός της, Σωτήρης Κοντοπάνος, πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί… «Η αδερφή μου είναι καλά σε γενικές γραμμές. Θα χειρουργηθεί στα πόδια της και δε γνωρίζει τι έχει συμβεί».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, από την έρευνα στον τόπο του δυστυχήματος, δεν έχουν προκύψει ίχνη φρεναρίσματος, αλλά πιθανά ίχνη υπερστροφής.

Ο πραγματογνώμονας που θα οριστεί από τις Αρχές, θα κληθεί να εξετάσει και να απαντήσει στο γιατί τυλίχθηκε η Ferrari στις φλόγες τόσο γρήγορα, αν ήταν ενεργοποιημένα τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου τι συνέβη με τα λάστιχα (αν ήταν κερωμένα, ή φθαρμένα) και αν υπήρχε κάποιος λόγος που βγήκε το όχημα εκτός πορείας.

«Άκουσα τη σπαρακτική φωνή του φίλου του…»

Μιλώντας στο Open ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του φρικτού τροχαίου, που κατέγραψε δραματικές σκηνές με το κινητό του, είπε πως δεν άκουσε θόρυβο από τη σύγκρουση, απλά είδε ένα αμάξι να καίγεται και άκουσε τον σπαραγμό του φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού, το «αδελφέ μου…» που έχει καταγραφεί και σε βίντεο.

Ο Κωνσταντίνος Τζουτζουράκης περιέγραψε:

«Γύρω στις 8:15 το βράδυ είδα από το μπαλκόνι καπνό. Πήγα στο σημείο και είδα το αμάξι να καίγεται. Άκουσα τη σπαρακτική φωνή του φίλου του. Δεν ακούστηκε ήχος από σύγκρουση. Αντίκρισα απλά ένα αμάξι στις φλόγες. Η πυροσβεστική ήρθε στις 8:33 ενώ ο άνδρας φαινόταν ήδη νεκρός. Η σύζυγός του φαινόταν πολύ βαριά τραυματισμένη. Ένας ταξιτζής που οδηγούσε πίσω τους είπε ότι είδε το όχημα να χάνει τον έλεγχο και να παίρνει φωτιά χωρίς να τρέχει».

«Έκανε μόνο 3χλμ.»

Ένας από τους φίλους του 45χρονου Τζώρτζη, ο Γιώργος Μερκουράκης, απέρριψε το ενδεχόμενο υψηλής ταχύτητας ως αιτία το τροχαίου και σχολίασε ότι έκανε μόνο 3 χιλιόμετρα πριν τη μοιραία στιγμή:

«Το αμάξι ξεφορτώθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και πήγε με φίλους και το πήρε. Ήταν 3χλμ. από το σημείο του δυστυχήματος. Το αυτοκίνητο δεν πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα. Είναι σα μια Formula στο δρόμο αυτό το αυτοκίνητο. Έχω οδηγήσει τέτοιο αυτοκίνητο. Είναι 700 άλογα, πίσω κίνηση και όχι τετρακίνητο, turbo. Εύκολα σε μια στροφή με πίσω κίνηση κάνεις σβούρα και γίνεται αυτό που γίνεται. Έχει γίνει αντίστοιχο συμβάν στην Ιταλία. Το αυτοκίνητο το είχε πάρει γύρω στις 500.000 ευρώ, μεταχειρισμένο. Είχε 1.000 χιλιόμετρα».

https://youtu.be/BvvrzOe_S0c

Στη συνέχεια εξήγησε τι συνέβη και τι είδε και εκτίμησε πως δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας σε κανένα supercar:

«Εγώ ήμουν απέναντί του την ώρα που το παρέλαβε το αυτοκίνητο. Έφυγα προς Γλυφάδα, και όταν γυρνούσα προς το σημείο, πέντε λεπτά μετά, είδα το αμάξι που φλεγόταν. Σταμάτησα και είχαν γίνει όλα αυτά. Με την οικογένεια δεν έχω μιλήσει, είναι δύσκολες ώρες. Το αυτοκίνητο αυτό έχει δύο ντεπόζιτα στο κάθισμα σου συνοδηγού και του οδηγού, 37 λίτρα έκαστο, πίσω από τις πλάτες τους. Με μία μικρή σύγκρουση, χτύπησε ντεπόζιτο και κατευθείαν πήρε φωτιά. Δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας σε κανένα supercar, κατά τη γνώμη μου. Η παθητική τους ασφάλεια είναι μηδενική σε όλα αυτά».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This