Τσουχτερό κρύο με ήλιο – Έρχονται χιόνια στην Αττική

Πού θα βρέξει

Must Read

Ήλιος με «δόντια» σήμερα, Τρίτη 18/1 με τους ανέμους να πνέουν έως 6 μποφόρ ενώ στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σήμερα θα υπάρξουν βροχοπτώσεις προς το ανατολικό και νότιο Αιγαίο και από το απόγευμα και μετά περνάει ένα ψυχρό μέτωπο και δεν αποκλείεται αύριο το ξημέρωμα να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις προς τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα.

Στα νησιά του νότιου Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες, ενώ στα Δωδεκάνησα υπάρχει και μικρή πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας μετά το μεσημέρι. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -10 έως 4 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -11 έως 10, στην Ήπειρο από -5 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -5 έως 10, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -4 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από -1 έως 8 βαθμούς, και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βόρειοι με εντάσεις έως 7 Μποφόρ στο Αιγαίο και έως 6 Μποφόρ στο Ιόνιο. Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί-βόρειοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς.

Αυτή είναι η πρόγνωση του καιρού

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το βράδυ θα αυξηθούν.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.
Στη δυτική Μακεδονία τις νυχτερινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά πρόσκαιρα νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ορεινά της Ηπείρου λίγα χιόνια.
Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια με λίγες τοπικές βροχές στη νότια Πελοπόννησο.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Το βράδυ στην Κρήτη θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από τις βραδινές ώρες τοπικά έως 5 μποφόρ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This