Κάηκαν τα χέρια του ανθρώπου που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από τη Ferrari

Περιγραφή-σοκ από τον φίλο του 45χρονου που έφτασε πρώτος στο φλεγόμενο αυτοκίνητο…

Must Read

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό», από τα εγκαύματα στα χέρια (σ.σ. αλλά και σε όλο του το σώμα) του ανθρώπου που απεγκλώβισε την Αθηνά Κοντοπάνου, συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, από τη μοιραία Ferrari, αφότου αυτή προσέκρουσε στο δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος της Βούλας.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, οι φωτογραφίες δημοσιοποιούνται με την άδεια της οικογένειας, η οποία ωστόσο, δεν θέλησε να κατονομαστεί, με τον παρουσιαστή να αρκείται να λέει πως το όνομα του ανθρώπου και φίλου του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού, είναι Γιώργος.

Περιγραφή-σοκ

Σύμφωνα με την εκπομπή, η παρέα παρέλαβε το supercar από τη Βούλα για να πάει στη Βουλιαγμένη, στο σπίτι του Τζώρτζη Μονογυιού. Μπροστά πήγαινε ο 45χρονος επιχειρηματίας, με συνοδηγό στη Ferrari τη σύζυγό του και τρία αυτοκίνητα πίσω ήταν ο Γιώργος.

Ο άνθρωπος είδε με τα ίδια του τα μάτια το τι συνέβη και τον φίλο του να χάνεται

Έτρεξε πρώτος στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, έβγαλε πρώτα την Αθηνά Κοντοπάνου από το αυτοκίνητο και μετά τον Τζώρτζη Μονογυιό.

Όπως μετέφερε ο παρουσιαστής, ο Γιώργος του περιέγραψε την ανατριχιαστική στιγμή του απεγκλωβισμού. Του είπε χαρακτηριστικά:

«Την έβγαλα (σ.σ. την Αθηνά Κοντοπάνου), ακούμπησα τη ζώνη της, φορούσαν ζώνη και οι δύο και κατάλαβα ότι ζει και την πέταξα πιο κάτω (σ.σ. έξω από το αυτοκίνητο). Μπήκα πιο μέσα για να βγάλω τον Τζώρτζη. Το κεφάλι του από τη μια μεριά ήταν χτυπημένο, προφανώς είχε σκοτωθεί… και έχει αρχίσει να καίγεται».

Ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο, στο πλευρό της τραυματισμένης συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού και σήμερα ταξίδεψε για τη Μύκονο, όπου γίνεται η κηδεία του 45χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This