Γαμπρός στο φέρετρο ο Τζώρτζης Μονογυιός

Aνείπωτος θρήνος στην κηδεία του 45χρονου αγαπητού επιχειρηματία

Must Read

Με το κοστούμι που φορούσε στον γάμο του οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στην τελευταία του κατοικία ο Τζώρτζης Μονογυιός, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη Ferrari του, την οποία μόλις είχε αγοράσει, το βράδυ της Πέμπτης. Η κηδεία του έγινε στη Μύκονο σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με τραγικές φιγούρες τη μητέρα του, Ελένη Ξυδάκη, και την αδελφή του, βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ., Κατερίνα Μονογυιού.

https://www.youtube.com/watch?v=Pt8WJGDOk9Q

Τα μέλη της οικογένειας αλλά και οι υπόλοιποι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του άτυχου 45χρονου πήραν το πρωί της Τρίτης το πλοίο της γραμμής, συνοδεύοντας για τελευταία φορά τον Τζώρτζη Μονογυιό στο νησί που τόσο αγάπησε, για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον άνθρωπό τους. Ηταν 1.20 το μεσημέρι, όταν η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του αδικοχαμένου επιχειρηματία έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά και οι σπαρακτικές κραυγές της μητέρας του «έσκισαν» τη σιγή που επικρατούσε έξω από την εκκλησία. «Παιδί μου! Γιώργη μου!» φώναζε η τραγική μητέρα καθώς ανέβαινε με τη βοήθεια της κόρης της Κατερίνας τα σκαλιά που οδηγούν στην εκκλησία. «Πού είσαι, αγοράκι μου; Δεν μπορώ, Παναγίτσα μου» μονολογούσε.

Νωρίτερα η Ελένη Ξυδάκη είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, θέλοντας να αποχαιρετήσει με τον τρόπο αυτόν το παιδί της. «ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ, για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου» έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία συνόδευσε την ανάρτησή της με μια κοινή τους φωτογραφία.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Μονογυιού μίλησε μετά την κηδεία στους δημοσιογράφους για να ευχαριστήσει τους δύο ανθρώπους που απεγκλώβισαν με κίνδυνο της ζωής τους από το φλεγόμενο super car τον αδελφό της και τη σύζυγό του, Αθηνά Κοντοπάνου. «Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη, που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδελφό μου από την πόρτα του συνοδηγού… Τον έβγαλαν… να κοιμάται. Αυτό. Δεν ήταν άλλος που βοήθησε. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ» δήλωσε η βουλευτής της Ν.Δ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This