Συνεχείς οι μικροεπεμβάσεις στη χήρα του Τζώρτζη Μονογυιού – Αφόρητος ο πόνος

Περιμένει το ιατρικό «ΟΚ» η αστυνομία για να της πάρει κατάθεση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος

Must Read

Από τα χείλη των γιατρών «κρέμονται» οι αστυνομικοί του ανακριτικού τμήματος της Τροχαίας, καθώς περιμένουν πότε θα δοθεί το «πράσινο φως» για να μπορέσουν να μιλήσουν με την Αθηνά Κοντοπάνου, χήρα του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη εβδομάδα στο τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στην παραλιακή λεωφόρο στη Βούλα.

Η κατάθεση της Αθηνάς Κοντοπάνου αναμένεται καθοριστική για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου, με την ίδια να έχει τραυματιστεί σοβαρά στα άκρα. Η κατάστασή της μάλιστα, δεν της επέτρεψε να βρεθεί στην κηδεία του 45χρονου συζύγου της στη Μύκονο.

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια, οι γιατροί έχουν εστιάσει σε ένα δύσκολο και ευαίσθητο σημείο κοντά στον αστράγαλο. Γι’  αυτό υποβάλλεται σε συνεχείς λεπτές μικροεπεμβάσεις και της χορηγούνται ισχυρά αναλγητικά για τον πόνο, ο οποίος είναι αφόρητος (και σωματικά εκτός από ψυχολογικά).

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ακόμα δεν έχει την ηρεμία και τη διαύγεια που χρειάζεται για να δώσει λεπτομερή κατάθεση στις Αρχές και έχει διαρκή ψυχολογική υποστήριξη, καθώς το σοκ της απώλειας του Τζώρτζη Μονογυιού είναι μεγάλο.

Αύριο Πέμπτη, πιθανόν να υπάρχει μια καλύτερη γενική εικόνα από τους θεράποντες ιατρούς ως προς την πορεία της υγείας της, το πόσο θα παραμείνει νοσηλευόμενη και το πότε θα μπορέσει να μιλήσει με τους αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This