Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού – «Αφήστε με να πάω στην κηδεία του» 

Οι γιατροί δεν της επέτρεψαν να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της

Must Read

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η σύζυγός του Τζώρτζη Μονογυιού η οποία νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική και πρέπει να υποβληθεί σε νέα χειρουργεία στα άκρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο τρομερό δυστύχημα με τη Ferrari.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star οι συγγενείς της Αθηνάς Κοντοπάνου αποφάσισαν να της μιλήσουν για τον θάνατο του συζύγου της, παρά τις επιφυλάξεις των γιατρών της, λίγο πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία του επιχειρηματία στη Μύκονο. 

Η 35χρονη σύζυγός του αδικοχαμένου Μονογυιού ξέσπασε σε λυγμούς ζητώντας από τους γιατρούς να της επιτρέψουν να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον άντρας της, ωστόσο οι ίδιοι τόνισαν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει μετακινήσεις και πρόσθετη ψυχολογική εξάντληση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σωρό του επιχειρηματία κάνουν λόγο έναν βίαιο θάνατο και ακαριαίο θάνατο. Έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος, στο κεφάλι και στο πρόσωπο και εγκαύματα.

Νωρίτερα,η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση, μετά τον θάνατο του αδερφού της. Σε αυτή ζητάει από όλους να σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειας, καθώς η κηδεία θα γίνει σε στενό κύκλο. Και αντί για στεφάνια ζητάει να γίνουν δωρεές στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This