«Βιομηχανία που τζιράρει τεράστια ποσά»! Σοκάρει η πρόεδρος των Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας

Must Read

Σε μια ζοφερή πραγματικότητα προσγειώνει όσους ανακάλυψαν τώρα τα πριβέ πάρτι της high society ανδρικής νεολαίας με μενού γυναίκες-θύματα η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας (ΣΕΠΕ) Ελλη Κανελλοπούλου, η οποία εξηγεί ότι είναι πλέον το κυριότερο πεδίο αδήλωτης πορνείας.

«Γίνεται χαμός σε ξενοδοχεία, γραφεία, σπίτια. Μόλις το 6% των ιερόδουλων πλέον εργάζεται νόμιμα, το υπόλοιπο ποσοστό καταφεύγει σε παράνομη εργασία, χωρίς να δηλώσουν τίποτα» αποκάλυψε στο ThessToday.gr η πρόεδρος του Σωματείου.

Τα πάρτι που γίνονται σε πολύ κλειστό κύκλο ακριβώς για να διαφυλαχθεί η εχεμύθεια και να καλυφθεί κάθε συμπεριφορά, ακόμα και αν οδηγεί σε κακουργήματα, είναι πλέον μια βιομηχανία που τζιράρει τεράστια ποσά.

«Σε αυτά τα πάρτι γίνεται ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Λεφτά να δίνει ο κύριος. Αυτές οι κοπέλες δεν παίρνουν 30, 50 και 100 ευρώ, παίρνουν πολλά παραπάνω λεφτά, από 500 μέχρι και 1.000 ευρώ» δηλώνει η κυρία Κανελλοπούλου, ενώ σχολιάζοντας την ύπαρξη κυκλωμάτων μαστροπείας στην Ελλάδα διερωτάται με νόημα: «Τώρα το πήραν χαμπάρι οι Αρχές;»

Αυτό που βοήθησε στην επικράτηση αυτού του είδους πληρωμένου σεξ -και άρα την ισχυροποίηση κυκλωμάτων μαστροπείας- είναι το διαδίκτυο. Μέσα αυτό ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε συνοδούς πολυτελείας, αρκεί να μπορεί η τσέπη του να ανταποκριθεί στις «ταρίφες».

«Τώρα από το ίντερνετ γίνεται χαμός, όπως και το παζάρι που “πέφτει” μέσα από τις σελίδες γνωριμιών στο διαδίκτυο. Ο καθένας πλέον μπορεί να προσκαλέσει κοπέλες στο γραφείο, στο σπίτι και το ξενοδοχείο. Ισχύει το “ό,τι θέλεις, όπως θέλεις, όποτε θέλεις”» δηλώνει η συνδικαλίστρια, υπογραμμίζοντας ότι «εκτός από κοπέλες άλλης καταγωγής, υπάρχουν και Ελληνίδες. Δεν απέχουν».

Αυτή η νέα πραγματικότητα, σύμφωνα με την πρόεδρο του σωματείου, οδηγεί στη συρρίκνωση των νόμιμων οίκων ανοχής που λειτουργούν με δηλωμένες γυναίκες, οι οποίες εξετάζονται τακτικά από γιατρούς. Όπως εξηγεί, οι νόμιμες εργαζόμενες στους οίκους ανοχής είναι πλέον μόλις το 6%, ενώ το ποσοστό των παράνομων έχει εκτοξευτεί πάνω από το 90%.

«Προσπαθούμε να κάνουμε σοβαρή δουλειά, πάντα στο νομικό πλαίσιο. Αλλά το τι γίνεται στην πραγματικότητα είναι μεγάλη κουβέντα. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω, λέει το ρητό» σημειώνει.

Οι… έχοντες προτιμούν να συνευρίσκονται στα κλειστά πάρτι με μια ντουζίνα call girls που τις… ανακατεύουν με όποιες άλλες παρασύρουν οι «διοργανωτές», για να στήσουν το ιδανικό για εκείνους σκηνικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This