Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στο Σύνταγμα

Must Read

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Σύνταγμα μετά το πανελλαδικό κάλεσμα που απηύθυναν αριστερές οργανώσεις, με αιτήματα που αφορούν στον τομέα της υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της «Πανελλαδικής Μέρας Δράσης για την υγεία και την Αξιοπρέπεια του Λαού», με συνθήματα και πανό υπερ της ενίσχυσης του ΕΣΥ και κατά της ακρίβειας.

Σημειώνεται ότι στο κάλεσμα περιλαμβάνονται επίσης αιτήματα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και κατά «των μέτρων περιορισμού των ελευθεριών, των προστίμων και των απολύσεων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This