Διακοπές ηλεκτροδότησης, απόσυρση λεωφορείων και τρόλεϊ – 87 κλήσεις για παροχή βοήθειας δέχθηκε η Πυροσβεστική

Τι καταγγέλλει βουλευτής του ΚΚΕ για εταιρείες του αεροδρομίου.

Must Read

Προβλήματα ηλεκτροδότησης εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα εντοπίζονται αυτήν την ώρα, σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗE, στην Αττική, σε τμήματα των περιοχών Ανθούσα, Νταού Πεντέλης και Μαραθώνα.

Τα προβλήματα αποδίδονται, κατά κύριο λόγο, σε βλάβες από πτώσεις κλαδιών ή δένδρων στα καλώδια του δικτύου διανομής.

Εν τω μεταξύ, αποσύρονται από την κυκλοφορία σταδιακά όλα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ λόγω της έντονης κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς (προαστιακός, λεωφορεία κλπ), που να λειτουργεί από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών στα Σπάτα. Την ίδια στιγμή οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι παγωμένοι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για όσους κινούνται με ΙΧ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα εσωτερικά λεωφορεία, που εξυπηρετούν τον αεροσταθμό από και προς τα πάρκινγκ, υπολειτουργούν. Ταυτόχρονα, υπάρχουν καταγγελίες ότι οι εταιρείες του αεροδρομίου, με δεδομένο ότι πολλοί εργαζόμενοι δεν μπορούν να προσέλθουν στην εργασία τους, κρατάνε εκβιαστικά όσους και όσες βρίσκονται ήδη εκεί, για να βγει η δουλειά. Είναι απαράδεκτο», δήλωσε ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΚΚΕ και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται άμεσα να παρθούν μέτρα, για να ανοίξουν οι δρόμοι και να αποκατασταθεί η λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί με ασφάλεια η μετακίνηση όλων των εργαζομένων από και προς το ΔΑΑ».

18 νεφροπαθείς έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία για αιμοκάθαρση

Δεκαοκτώ νεφροπαθείς έχει μεταφέρει η Πυροσβεστική από διάφορα σημεία της Αττικής σε νοσοκομεία για αιμοκάθαρση.

Μέχρι πριν λίγη ώρα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος είχε δεχθεί 87 κλήσεις σε όλη την επικράτεια, εκ των οποίων οι 68 ήταν από την Αττική. Οι κλήσεις αφορούν την παροχή βοήθειας σε άτομα που είναι εντός των ακινητοποιημένων οχημάτων τους, νεφροπαθείς που χρειάζεται να μεταφερθούν σε νοσοκομεία για αιμοκάθαρση, καθώς και τη μεταφορά ηλικιωμένων σε συγγενικά τους πρόσωπα ή στο ίδιο τους το σπίτι.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This