Πρωτοφανείς εικόνες στην Αττική: Δρόμοι κομμένοι στα δύο, παρατημένα αυτοκίνητα, πτώσεις δέντρων και… «γαϊτανάκι» ευθυνών!

Οργή, θυμός και απόγνωση για χιλιάδες εγκλωβισμένους πολίτες

Must Read

Εκτέθηκε για άλλη μια φορά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πολλά τα ερωτήματα αλλά καμία ουσιαστική απάντηση δεν δίνει ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του. Η κακοκαιρία «Ελπίδα» απέδειξε πόσο ανοργάνωτη και χωρίς σχεδιασμό είναι η κυβέρνηση, ακόμα και όταν είναι εν αναμονή ενός τέτοιου χιονιά.

Καμία… «Ελπίδα» από την κακοκαιρία!

Απελπισία και οργή για χιλιάδες πολίτες του λεκανοπεδίου αλλά και άλλων περιφερειών της χώρας, καθώς ο κρατικός μηχανισμός αποδείχτηκε ανέτοιμος να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία, τον ερχομό της οποίας γνώριζε από ημέρες.

Ο πρωθυπουργός παραμένει απών, ωστόσο οι ανακοινώσεις για αποζημιώσεις ύψους 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο πολίτη (στην Αττική Οδό) δεν πείθουν κανέναν. Άραγε, στους εγκλωβισμένους σε Μεσογείων, Κηφισίας, Μαραθώνος θα δοθούν αποζημιώσεις;

Βομβαρδισμένο τοπίο η Αττική

Δεύτερη ημέρα ταλαιπωρίας με την «Ελπίδα» να δοκιμάζει τις αντοχές των κατοίκων και να αφήνει πολλές ανοιχτές πληγές. Άνευ προηγουμένου το φιάσκο στην Αττική Οδό με τους χιλιάδες παγιδευμένους οδηγούς να παρακαλούν για δεκάδες ώρες. Παρέμβαση εισαγγελέα, με την κυβέρνηση να «πετά» τις ευθύνες στην εταιρεία διαχείρισης.

Μετά την επέλαση του χιονιά, η Αθήνα «ξύπνησε» σε ένα… χάος με τις εικόνες να παραπέμπουν σε βομβαρδισμένο τοπίο! Παρατημένα αυτοκίνητα από το κέντρο της πρωτεύουσας μέχρι και την Αττική Οδό, όπου χιλιάδες οδηγοί έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους.

Φωτογραφίες από παρατημένα αυτοκίνητα στην Αττική οδό

Εκτός όμως από τα παρατημένα αυτοκίνητα και τα εκτεταμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης που σημειώνονται σε αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου, υπήρξαν και σοβαρές ζημιές από πτώσεις δέντρων σε αυτοκίνητα και δρόμους.

Κομμένη στα δύο η Ούλωφ Πάλμε!

Πολλά ερωτηματικό όμως προκάλεσε και το χάος ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά ερωτήματα πολιτών, οι οποίοι ζητούν απαντήσεις για την πρωτόγνωρη ταλαιπωρία που έζησαν. Μία πρωτόγνωρη κατάσταση έζησαν και οι κάτοικοι του Ζωγράφου.

Ένας τεράστιος κορμός δέντρου έπεσε στην Ούλωφ Πάλμε και έκοψε στα δύο τον δρόμο! Το δέντρο έπεσε κάθετα στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. Μάλιστα, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα.

Διαβάστε ακόμα:

Φταίει ο χιονιάς που ήρθε νωρίτερα,  φταίει η Αττική Οδός, φταίει κι ο Χατζηπετρής…

Γενική αργία και αύριο, Τετάρτη σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This