Γιώργος Παπαγεωργίου: «Στις ερωτικές σκηνές η Δανάη μου κάνει μουτράκια»

Must Read

Ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου δημιουργεί τη δική του καλλιτεχνική πορεία στο χώρο του θεάτρου. Ο ίδιος μάλιστα δεν θέλησε ποτέ να ταυτίζουν το όνομα του με εκείνο της μητέρας του.

Ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, αποκαλύπτοντας πως καταλυτικό ρόλο δεν έπαιξε η μητέρα του αλλά ένας φίλος του που τον παρότρυνε να ασχοληθεί με το θέατρο.

«Όταν ήμουν 20 χρονών αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Η μητέρα μου δεν έπαιξε έναν φανερό ρόλο στην απόφασή μου αυτή. Δεν έβλεπα δουλειές της μικρός και έλεγα θέλω να γίνω σαν αυτή.

Σπούδαζα μάρκετινγκ και ένας φίλος μου μού είπε ένα βράδυ ότι θα μου ταίριαζε να ασχοληθώ και έτσι ξεκίνησα. Δεν ήθελα να με ταυτίσουν με την μαμά μου. Γι’ αυτό και στην αρχή είχα μια άρνηση να δουλέψω μαζί της. Κάποια στιγμή ήρθε να διδάξει στη σχολή που σπούδαζα. Στο τρίτο έτος την είχα καθηγήτρια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη με την οποία παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι στη Σύρο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο γνωριμίας τους αλλά και την αντίδραση της όταν τον βλέπει να υποδύεται ερωτικές σκηνές.

«Τη Δανάη τη γνώρισα στη Σύρο τυχαία, όταν είχα πάει διακοπές. Τα είπαμε λίγο εκείνο το βράδυ και μετά από 7 μήνες βγήκαμε ραντεβού.

Στις ερωτικές σκηνές στη “Σκοτεινή Θάλασσα” μου κάνει μουτράκια αλλά ξέρει ότι είναι για τη δουλειά. Δεν μας ενόχλησαν όσα γράφτηκαν, αλλά μας αναστάτωσαν. Δεν περιμέναμε ότι θα απασχολήσει τόσο πολύ ο γάμος μας. Προσπαθήσαμε να γίνει όσο πιο ιδιωτικά γίνεται» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This