Ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κύπρο

Κοντά στην Πάφο το επίκεντρο

Must Read

Σεισμική δόνηση ταρακούνησε τα ξημερώματα την Κύπρο. Η πρώτη αναφορά έκανε λόγο για 4,3 Ρίχτερ 60 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Πέγειας στην Πάφο ωστόσο, στη συνέχεια, το  Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο αναβάθμισε τη σεισμική δόνηση στα 4,9 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές. Σημειώνεται πως η ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 3:08 τα ξημερώματα και έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

 

Ο σεισμός είχε επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, 50 χιλιόμετρα δυτικά – βορειοδυτικά της Πόλης Χρυσοχούς και εστιακό βάθος 25 χιλιόμετρα. Ο σεισμός είχε γίνει  έντονα αισθητός σε ολόκληρη την Κύπρο, ιδιαίτερα στην επαρχία Πάφου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This