Νεκρός μέσα σε σουίτα ξενοδοχείου της παραλιακής εντοπίστηκε 44χρονος Άραβας χρηματιστής

Θρίλερ με τον θάνατο του 44χρονου - Τι βρήκαν δίπλα του

Must Read

Μυστήριο επικρατεί με τον θάνατο ενός Άραβα χρηματιστή ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Παρασκευής μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο της παραλιακής.

Ο 44χρονος Άραβας ο οποίος δραστηριοποιούνταν σε Αθήνα, Ελβετία και Ντουμπάι, το τελευταίο διάστημα έμενε σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου στην παραλιακή, δεν είχε δώσει σημεία ζωής στους συγγενείς του.

Τελικά, σύμφωνα με το protothema.gr μια καμαριέρα τον εντόπισε νεκρό μέσα στη σουίτα όπου έμενε. Δίπλα του βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης αλλά και ηρεμιστικά χάπια.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς όπως αποδεικνύεται, ο χρηματιστής ο οποίος ήρθε στη χώρα μας με ελβετική βίζα για να κάνει επενδύσεις, τις τελευταίες ημέρες είχε κάνει αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This