«Να στείλουμε στο δι@@λο τον κάθε βιαστή, με τη Γεωργία είμαστε μαζί» – Καπνογόνα έξω από το «Αχίλλειον»

«Ακόμα κι αν φορέσω τη φούστα μου καπέλο, όταν λέω όχι σημαίνει ότι δεν θέλω», φώναζαν μεταξύ άλλων οι διαδηλωτές

Must Read

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το κατάστημα εστίασης «Αχίλλειον» (που προς το παρόν παραμένει κλειστό) στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Γεωργίας Μπίκα και κατά όλων των βιαστών, ανάβοντας καπνογόνα και διαδηλώνοντας με πανό.

Η καταγγελία της 24χρονης για ομαδικό βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, μετά από πρόσκληση σε πάρτι από τον μετρ του καταστήματος Μάνο Παπαδόπουλο, τον οποίο ωστόσο ο κατηγορούμενος Βασίλης Λεβέντης κατονόμασε στην κατάθεσή του ως συνιδιοκτήτη του «Αχίλλειον», έχει προκαλέσει τη μεγάλη κινητοποίηση των πολιτών οι οποίοι δηλώνουν συνεχώς την υποστήριξή τους στη Γεωργία Μπίκα.

Μπροστά στην είσοδο του καταστήματος μάλιστα, έγραψαν με σπρέι «αδερφή μου εγώ σε πιστεύω».

Φτάνοντας στην πλατεία Αριστοτέλους, η πορεία «έπεσε» πάνω σε αστυνομικό μπλόκο και λίγο αργότερα οι διαδηλωτές συνέχισαν προς τη Λεωφόρο Νίκης.

Τη Δευτέρα οι τοξικολογικές

Εν τω μεταξύ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη Δευτέρα αναμένεται να παραδοθούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με το makthes.gr, άργησε να σταλεί το e-mail από την Ελβετία στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ και το τελικό πόρισμα θα παραδοθεί τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This