Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του Διονυσία ανέλαβε το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού του 

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν να συζήσει και να παντρευτεί το 2022

Must Read

Συντρίμμια έγιναν μέσα σε μια στιγμή τα όνειρα της συντρόφου του ηθοποιού Πάνου Νάτση, με τον οποίο η νεαρή μουσικός σχεδίαζε να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι σε μία εβδομάδα από τώρα και ετοιμάζονταν να παντρευτούν σε τρεις μήνες.

Ο θάνατος, που είχε άλλα σχέδια για το ερωτευμένο ζευγάρι, παραμόνευε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού και πήρε τον ηθοποιό μακριά από την αγαπημένη του, τους συγγενείς, αλλά και τους φίλους του, όταν η μηχανή που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε με φορτηγό νωρίς το πρωί του Σαββάτου!

Η τελευταία πράξη του δράματος, που έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο, γράφτηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, η νεαρή καλλιτέχνις, η οποία παίζει σαξόφωνο, κλήθηκε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού του 31χρονου, δεδομένου ότι στην κατοχή του δεν βρέθηκε η αστυνομική ταυτότητά του ή κάποιο άλλο έγγραφο ταυτοποίησης.

«Πήρα τηλέφωνο τη Διονυσία κι έκλαιγε. Η Διονυσία είναι ένα κορίτσι που τραγουδάει και παίζει σαξόφωνο. Είναι φίλη μου, έρχεται σπίτι μου. Πριν από τέσσερις ημέρες η Διονυσία βρισκόταν στο σπίτι μου και πήραμε τηλέφωνο τον Πάνο. Τον είχα γνωρίσει και κάναμε λίγη παρέα λόγω της Διονυσίας. Ετοιμάζονταν να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι και μέσα στο 2022 θα παντρεύονταν» ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Παράλληλα, είπε για την ψυχολογική κατάσταση της νεαρής κοπέλας, η οποία είδε τη ζωή της να ανατρέπεται από τη μια στιγμή στην άλλη: «Ηταν χάλια. Την είχαν φωνάξει για αναγνώριση, ήταν στο νοσοκομείο. Την πήρα τηλέφωνο να δω τι συμβαίνει. Μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο. Δεν μπορούσε να μιλήσει από τους λυγμούς και τα κλάματα. Κρίμα, κρίμα, κρίμα…».

Της Σάρα Κέιν

Μέσα στον πόνο της για τον χαμό του αγαπημένου της η Διονυσία Γεωργιάδου ανέβασε στα instastories ένα σπαρακτικό κείμενο, που αποτελεί ερωτικό μονόπρακτο της Αγγλίδας θεατρικής συγγραφέως Σάρα Κέιν, η οποία αυτοκτόνησε το 1999, σε ηλικία 28 ετών: «Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου. Και να σου κάνω τα ψώνια σου. Και να σου κουβαλάω τις σακούλες σου. Και να σου λέω πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι μαζί σου. Και να θέλω να παίζουμε κρυφτό. Και να σου δίνω τα ρούχα μου, και να σου λέω πόσο μ’ αρέσουν τα παπούτσια σου. Και να κάθομαι στις σκάλες ώσπου να κάνεις μπάνιο. Και να σου τρίβω τον σβέρκο σου. Και να σου φιλάω τα πόδια σου. Και να σου κρατάω το χέρι σου. Και να βγαίνουμε για φαγητό, και να μη με νοιάζει που θα μου τρως το δικό μου…
Και να ξεχνάω ποιος είμαι. Και να κάνουμε έρωτα στις τρεις το πρωί. Και κάπως με κάποιο τρόπο να σου εκφράζω έστω και λίγο τον ακάθεκτο, τον ακατάλυτο, τον ακατάσβεστο, τον μεταρσιωτικό, τον ψυχαναληπτικό, τον άνευ όρων, τον τα πάντα πληρούντα, τον δίχως τέλος και δίχως αρχή ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» ήταν οι φράσεις, μεταξύ άλλων, που «δανείστηκε» η νεαρή μουσικός για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του αδικοχαμένου ηθοποιού δεν βρίσκεται στη ζωή. Συντετριμμένη η μητέρα του 31χρονου αδυνατεί να πιστέψει πως «έφυγε» για πάντα ο λατρεμένος γιος της.

Η σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό που έκοψε το νήμα της ζωής του ηθοποιό

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η τραγική είδηση του θανάτου του 31χρονου ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό, που μετέφερε μπάζα, στο Μεταξουργείο!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το φοβερό τροχαίο, που κόστισε τη ζωή στον ταλαντούχο ηθοποιό, ο οποίος έπαιζε στην παράσταση «Οποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες», συνέβη γύρω στις 6.45 προχθές το πρωί. Ο 31χρονος επέστρεφε στο σπίτι του, έπειτα από το πάρτι που είχε οργανώσει με συναδέλφους του για να γιορτάσουν τα γενέθλια της συμπρωταγωνίστριας και φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, όταν στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού η μηχανή του συγκρούστηκε με ιδιωτικό απορριμματοφόρο, το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας με καταγωγή από την Ιταλία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη, ενώ ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμεικού, όταν συνέβη το κακό.

Εκτινάχθηκε

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο 31χρονος εκτινάχθηκε σε μεγάλη απόσταση και χτύπησε στο κράσπεδο, με συνέπεια να βρει ακαριαίο θάνατο! Κατόπιν, στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε και το κράνος του άτυχου ηθοποιού, το οποίο δεν αποδείχθηκε ικανό να του σώσει τη ζωή, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού και οδηγήθηκε για αλκοτέστ στον Ερυθρό Σταυρό, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Παράλληλα, κλήθηκε να δώσει αίμα και ούρα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε κάνει χρήση ουσιών, ενώ τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να γίνουν και στον 31χρονο. Οι πρώτες πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ανέφεραν ότι ο αδικοχαμένος ηθοποιός παραβίασε με τη μηχανή του το Stop που υπήρχε στο σημείο του δυστυχήματος.

Ωστόσο, αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος φέρεται ότι είδε όλη τη σκηνή, ανέφερε ότι ο Πάνος Νάτσης είδε την τελευταία στιγμή το Stop και πάτησε φρένο. Ωστόσο, η μηχανή γλίστρησε λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, με συνέπεια να καρφωθεί στην αριστερή πλευρά του φορτηγού. Αλλοι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού φέρεται ότι ισχυρίστηκαν πως το φορτηγό με τα μπάζα, το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής της ζωής του ανερχόμενου ηθοποιού του θεάτρου, έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Το σημείο όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τον 31χρονο

Σε κάθε περίπτωση, φως στα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου αναμένεται να ρίξει η έρευνα των αξιωματικών της Τροχαίας Αθηνών, η οποία θα διαρκέσει σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει ήδη μπει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να διαμορφώσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις πορείες που ακολούθησαν τα δύο οχήματα, καθώς για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή του 31χρονου ηθοποιού.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του Πάνου Νάτση φίλοι του έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας και άφησαν λίγα λουλούδια ή ένα κερί στη μνήμη του αγαπημένου τους, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Στο μεταξύ, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος, στις οποίες φαίνεται το αίμα του ηθοποιού, το οποίο «έβαψε» την άσφαλτο, καθώς επίσης και τα σημάδια από τη σφοδρή σύγκρουση, όπως θραύσματα διασκορπισμένα στο οδόστρωμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This