Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος οπαδός από επίθεση με μαχαίρι

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών

Must Read

Σοκ προκαλεί η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών στη Θεσσαλονίκη, με τραγική συνέπεια το θάνατο ενός 19χρονου από επίθεση με μαχαίρι. Η συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στη 1:00 τη νύχτα, στην περιοχή του Χαριλάου, στην οδό Θεοδώρου Γαζή, πάνω από την Αλεξάνδρου Παπαναστασίου. Στην άγρια συμπλοκή συμμετείχαν 30 άτομα, τρία εκ των οποίων (ηλικίας 18 με 20 ετών) τραυματίστηκαν.

Μαχαιρώθηκε θανάσιμα

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην οδό Θ. Γαζή, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του.

Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους έβρισε και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της άμεσης δράσης και βρήκε τους νεαρούς αιμόφυρτους να ζητούν βοήθεια. Οι αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Ο 19χρονος αιμορραγούσε ακατάσχετα. Άφησε την τελευταία του πνοή πριν την άφιξη του ασθενοφόρου και της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ. Οι δύο φίλοι του άτυχου 19χρονου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This