Ροζ και λευκά μπαλόνια στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας που πέταξε στον ουρανό να συναντήσει τις αδερφούλες της

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 9χρονης κόρης του ποδοσφαιριστή Μάνου Δασκαλάκη

Must Read

Το δράμα της οικογένειας του Πατρινού ποδοσφαιριστή Μάνου Δασκαλάκη και της συζύγου του Ρούλας έχει συγκλονίσει όλη την χώρα.

Το ζευγάρι που δέχτηκε αλλεπάλληλα σκληρά χτυπήματα από τη μοίρα, θρηνώντας τον χαμό και των τριών παιδιών του, σήμερα αποχαιρέτησε την 9χρονη Τζωρτζίνα, την μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του, που «έφυγε» τελευταία.

Σε κλίμα ανείπωτου θρήνου και σπαραγμού, γονείς, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα το κοριτσάκι τους, την Τζωρτζίνα που πέταξε στους ουρανούς για να συναντήσει τις αδερφούλες της, τη Μαλένα και την Ίριδα.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου Πατρών στολίστηκε με ροζ και λευκά μπαλόνια, αλλά και με σχέδια που θα άρεσαν στην αδικοχαμένη μικρούλα, όπως αναφέρει το patrisnews.gr.

Ποιος μπορεί να βρει λόγια να παρηγορήσει αυτούς τους γονείς που έδωσαν μάχη να κάνουν ό,τι καλύτερο για τα παιδιά τους; Έναν χρόνο πριν έχασαν την μόλις έξι μηνών Ίριδα που πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα, το ζευγάρι βυθίστηκε στο πένθος όταν η 3,5 ετών κόρη τους, Μαλένα «έφυγε» ξαφνικά, από υπατική ανεπάρκεια, και ενώ έδινε μάχη με την λευχαιμία.

Οι τρεις «άγγελοι», Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα

Οι γονείς πάλεψαν ξανά με τον εφιάλτη όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή και νοσηλεύτηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Το χαμόγελο επανήλθε  στο πρόσωπό τους, όταν μετά από μήνα το κοριτσάκι επέστρεψε υγιές στο σπίτι του, ωστόσο το περασμένο Σάββατο η οικογένεια βυθίστηκε ξανά στο πένθος, όταν η 9χρονη άφησε την τελευταία της πνοή και «ταξίδεψε» για να συναντήσει τις αδερφές της.

Δείτε επίσης: Τι θα εξετάσουν στα όργανα της 9χρονης Τζωρτζίνας που πέθανε ξαφνικά στην Πάτρα – Τρία αδέρφια «έσβησαν» μέσα σε 3 χρόνια

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This