Αλβανός πλησίαζε περαστικούς για να τους… πουλήσει θρησκευτικές εικόνες και τους άρπαζε τα κινητά

Δεν είχε τον Θεό του...

Must Read

Την πίστη στον Χριστό χρησιμοποιούσε ως πρόσχημα ένας Αλβανός, ο οποίος διέθετε προς πώληση θρησκευτικές εικόνες σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, με απώτερο σκοπό να… σουφρώνει τα κινητά τηλέφωνα ανυποψίαστων πολιτών που έπεφταν στα δίχτυα του! Ομως, για κακή του τύχη, έγινε αντιληπτός από άνδρες της Αστυνομίας, που τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για παλιό γνώριμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος αλλοδαπός πλησίαζε τα ανυποψίαστα θύματά του προσποιούμενος τον πλανόδιο πωλητή. Συγκεκριμένα, τους προσέγγιζε δήθεν για να τους δείξει πλαστικοποιημένες εικόνες θρησκευτικού περιεχομένου και τους έπιανε τη συζήτηση προσπαθώντας να αποσπάσει την προσοχή τους. Ετσι, κατάφερνε να αρπάξει τα κινητά τους τηλέφωνα και στη συνέχεια εξαφανιζόταν. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις που οι προθέσεις του γίνονταν αντιληπτές δεν δίσταζε να προχωρήσει σε άσκηση σωματικής βίας ή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των παθόντων, προκειμένου εκείνοι να φοβηθούν ή να σοκαριστούν και να μην προλάβουν να αντιδράσουν και να τον εμποδίσουν.

Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ενημερώθηκαν σχετικά με τις «δουλειές» του κι έτσι ο Αλβανός κακοποιός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο τμήμα, στο πλαίσιο εντάλματος που εξέδωσε η ανακρίτρια για τη σύλληψή του. Οπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο δράστης τούς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, αφού συμμετείχε σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών κινητών τηλεφώνων από καταστήματα, από τα τέλη του Οκτωβρίου έως τον Δεκέμβριο του 2021. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, κλοπές και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This