Σπάει τη σιωπή της η φίλη του Γάλλου χορευτή που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στον Πειραιά – Η υδατοδεξαμενή και τα μηνύματα

Must Read

Τις δικές της απαντήσεις έδωσε η φίλη του αδικοχαμένου Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, του 27χρονου χορευτή, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στην υδατοδεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά, όπου παρέμεινε παγιδευμένος για μία εβδομάδα χωρίς τροφή και νερό.

Ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ ζούσε μέσα από τα ταξίδια, τη γιόγκα και το διαλογισμό, ήθελε να παραμείνει στη χώρα μας και να αλλάξει την πορεία της ζωής του, όμως το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου του 2020 έμελλε να είναι η τελευταία ημέρα που τον είδαν ζωντανό.

Η φίλη του άτυχου άνδρα, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αναφέρθηκε σ’ ένα συμβάν που τη φόβισε και κατέθεσε στις Αρχές, αλλά και στους εφιάλτες που δεν έχουν τέλος. Παράλληλα, έκανε λόγο και για την υπεύθυνη δήλωση που είχε κάνει στις Αρχές, ώστε να δηλώσει ο Τζόις το σπίτι της σαν μόνιμη κατοικία του.

«Δεν ήξερα ότι θα συνέβαιναν όλα αυτά. Ήθελα να τον βοηθήσω να βρει την άκρη του στη ζωή, γιατί ενδιαφερόμουν για εκείνον, όπως και αυτός για εμένα. Ενθουσιάστηκε μαζί μου και ήθελε να μείνει στην Ελλάδα. Το παιδί είχε όνειρα, χόρευε συνέχεια και έκανε ταξίδια. Είχε μέλλον και σαν ταλέντο και σαν άνθρωπος. Ήταν η ίδια η χαρά» είπε η φίλη του και συνέχισε: «Αυτά τα μηνύματα που χάραξε στην υδατοδεξαμενή πριν πεθάνει μου τα έδειξαν και στη ΓΑΔΑ που είχα πάει. Εγώ είχα δει κάποιες περίεργες κινήσεις εκεί κοντά στο ξενοδοχείο και τα ανέφερα όλα στην Ασφάλεια. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα η άκρη του νήματος. Έχω σοκαριστεί τόσο πολύ, που βλέπω στον ύπνο μου ότι βρίσκομαι κι εγώ στο πηγάδι…», κατέληξε συγκινημένη η φίλη του, εκφράζοντας την πεποίθηση πως κάποιος έριξε τον Τζόις μέσα στην υδατοδεξαμενή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This