Ναύπλιο: 13χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια στη μέση του δρόμου από τον πατέρα του

Ο 48χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ναυπλίου

Must Read

Η βόλτα ενός 13χρονου με την 7χρονη αδερφή του και τον πατέρα τους στο Ναύπλιο μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο λιμάνι του Ναυπλίου, όπου τα παιδιά είχαν πάει βόλτα με τον πατέρα τους, ο οποίος είναι σε διάσταση με τη μητέρα τους.

Κάποια στιγμή ο πατέρας λογομάχησε έντονα με τον 13χρονο γιο του και ξαφνικά άρχισε να τον χτυπά δυνατά στο κεφάλι, μπροστά στα έντρομα μάτια της μικρής αδερφής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας περαστικός ο οποίος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και στη συνέχεια οι Αρχές ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό και προσωπικό του Λιμεναρχίου και εκεί το παιδί κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από τον πατέρα του, λέγοντας ότι δέχτηκε δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι. Κατόπιν κλήθηκε ασφενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τα δύο παιδιά στο νοσοκομείο Άργους. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 13χρονος έδειξαν – ευτυχώς – ότι είναι καλά στην υγεία του. 

Ο 48χρονος πατέρας προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη από το Λιμεναρχείο όπου θα οδηγηθεί στον Ειγαγγελέα Ναυπλίου. Η έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται καθώς αναμένεται να κληθεί για κατάθεση και η πρώην σύζυγος του 48χρονου και μητέρα των παιδιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This