Θρίλερ στα Καλάβρυτα: Εντοπίστηκαν αντικείμενα των αναρριχητών – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Must Read

Σε ένα θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση των τριών αναρριχητών στα Καλάβρυτα, αφού νωρίτερα σήμερα το πρωί κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι άνδρες εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, ωστόσο η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, αντιθέτως, το χιονοδρομικό κέντρο έκανε γνωστό ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη, με την αγωνία να χτυπάει «κόκκινο».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχουν βρεθεί μπουφάν, κράνος, σακίδιο και αντικείμενα και εξετάζεται αν ανήκουν στους τρεις αναρριχητές. Οι σωστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα το πλήρωμα του ελικοπτέρου που επιχειρεί στον Χελμό για τον εντοπισμό τους, βρήκε ένα κόκκινο κράνος και ένα μπλε πανί που μοιάζει με κουβέρτα.

Ο δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε ότι έχουν βρεθεί αντικείμενα και ρούχα τρία με τέσσερα χιλιόμετρα από τo χιονοδρομικό. «Αυτήν την ώρα στο σημείο πηγαίνει ομάδα των ΕΚΑΜ αλλά είναι δύσκολη η πρόσβαση γιατί είναι δύσβατο και έχει πολύ χιόνι» είπε.

Την ίδια στιγμή, τα κινητά των αγνοούμενων δεν ανταποκρίνονται, ενώ μέχρι σήμερα το πρωί το τηλέφωνο του ενός εκ των τριών λειτουργούσε, είχε σήμα και χτυπούσε κανονικά.

«Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών αναρριχητών που αγνοούνται, επικεντρώνονται σε μία περιοχή περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά από το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων», ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής του χιονοδρομικού, Αλέξης ‘Αγριος και συμπλήρωσε: «είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης με όλα τα μέσα που υπάρχουν και οι έρευνες πραγματοποιούνται, τόσο από αέρος, όσο και από χιονισμένες περιοχές, ενώ προσεγγίζονται όλα τα σημεία, όπου εκτιμάται ότι μπορεί να βρίσκονται οι τρεις αγνοούμενοι αναρριχητές».

Τα τρία άτομα που θεωρούνται πολύ έμπειρα στην χειμερινή αναρρίχηση και χιονοδρομία – είναι και οι ίδιοι εκπαιδευτές – ξεκίνησαν από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων για να ανέβουν στο Χελμό. Τους είδαν για τελευταία φορά στη Στύγα χθες το πρωί άλλοι αναρριχητές.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο αναζήτησε τους τρεις άντρες αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του, αλλά τα συνεχή τηλεφωνήματα προς το κινητό που είχαν δώσει, χτυπούσαν χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This