«Έδεσαν» τους δολοφόνους του Άλκη: Ένας 21χρονος με δρεπάνι και ένας 19χρονος με στυλιάρι

«Κοπρόσκυλα! δολοφόνοι!» φώναζε πλήθος κόσμου στα δικαστήρια

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τα δύο άτομα που δολοφόνησαν με τον 19χρονο Άλκη Καμπανό στη Θεσσαλονίκη, αλλά και οι υπόλοιποι 7 που συμμετείχαν στην άγρια επίθεση σε βάρος του φοιτητή και των φίλων του.

Μετά από αναλύσεις των βιντεοληπτικών υλικών στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και σύμφωνα με τις καταθέσεις των υπόλοιπων κατηγορούμενων, προέκυψε ότι οι δύο που κατάφεραν φονικά χτυπήματα στον Άλκη, είναι ένας Έλληνας 21 ετών και ένας 19χρονος Αλβανός. Ο πρώτος φέρεται να είναι εκείνος που κρατούσε το δρεπάνι και ο δεύτερος εκείνος που χτύπησε τον Άλκη με στυλιάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχει βίντεο στο οποίο ο 19χρονος έχει καταγραφεί να δίνει το χαριστικό χτύπημα με στειλιάρι στον Άλκη.

O 21χρονος Ελληνας

Ο 19χρονος και ο 21χρονος δεν είναι σεσημασμένοι και δεν έχουν κατηγορηθεί για άλλη υπόθεση στο παρελθόν, επομένως αναμένεται η εισαγγελική παραγγελία για να ληφθούν αποτυπώματα και DNA ώστε να διαπιστωθεί ότι ο 21χρονος είναι ο δράστης με το δρεπάνι.

Οι κατηγορούμενοι «δείχνουν» τον 21χρονο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, 8 από τους συλληφθέντες «δείχνουν» τον 21χρονο Έλληνα ως το άτομο που χτύπησε τον Άλκη με δρεπάνι ενώ την ίδια στιγμή «αθωώνουν» τον 23χρονο Αλβανό ο οποίος θεωρήθηκε ότι είναι ο φερόμενος δράστης. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο 23χρονος το βράδυ της επίθεσης δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του.

Την ίδια ώρα, ο 19χρονος και ο 21χρονος αρνούνται όλες τις κατηγορίες.

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία αναμένεται να αντιμετωπίσει και ο 19χρονος ο οποίος, φέρεται να χτύπησε τον Άλκη με το στειλιάρι, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο Άλκης θα μπορούσε να είχε πεθάνει από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εάν δεν είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από τα τραύματα που δέχτηκε στο χέρι με το δρεπάνι.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για συμμετοχή στην επίθεση οχτώ ατόμων, αποκαλύπτεται ότι στη φονική ενέργεια συμμετείχαν τουλάχιστον 11 άτομα. Και αυτό γιατί υπήρχε ομάδα υποστήριξης έτοιμη για μάχη. Μάλιστα, τα οχήματα που έλαβαν μέρος στην επίθεση δεν ήταν δύο αλλά τουλάχιστον τρία.

Ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται ένας 20χρονος Αλβανός, που διέφυγε από την Ελλάδα λίγες ώρες μετά την πρώτη σύλληψη που αφορούσε στον 23χρονο φίλο του. Μαζί είχαν κατηγορηθεί για μαχαίρωμα με θύματα οπαδούς του Άρη στην περιοχή του Χαριλάου το Μάρτιο του 2019.

Ο 20χρονος πέρασε τα σύνορα από μεθοριακό σταθμό της Φλώρινας και εξαφανίστηκε. Οι κατηγορίες σε βάρος του από την επίθεση που είχε κάνει το 2019 ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα και έτσι δεν υπήρχε σε βάρος του ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Πρόλαβε να ταξιδέψει στην πατρίδα του πριν εκδοθεί στην Ελλάδα ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του Άλκη. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι σε βάρος του θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, προκειμένου να συλληφθεί από τις αλβανικές Αρχές.

«Κοπρόσκυλα»

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη έφτασαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Εκεί τους περίμενε πλήθος κόσμου από νωρίς, οι οποίοι του προπηλάκισαν και τους πέταξαν αντικείμενα.

«Κοπρόσκυλα! δολοφόνοι!» φώναζαν οργισμένοι, με τους αστυνομικούς να στήνουν τείχος προστασίας και να μεταφέρουν τους συλληφθέντες υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This