«Ο 23χρονος Carciu οργάνωσε την επίθεση – Ψάχναμε να χτυπήσουμε Αρειανούς» λένε οι συλληφθέντες

Τι κατέθεσαν οι συλληφθέντες για τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν

Must Read

Τον 23χρονο Αλβανό που προφυλακίστηκε χθες «δείχνουν» ως διοργανωτή της επίθεσης οι υπόλοιποι 9 συλληφθέντες για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Την ώρα που οι ίδιοι διαψεύδουν ότι βρισκόταν στην φονική επίθεση με μαχαίρια και στυλιάρια, αλλά υποστηρίζουν ότι τους περίμενε στο όχημά του, αναφέρουν ότι ο 23χρονος Αλβανός Afksendos Carciu είναι εκείνος που πρότεινε να βγουν για να κυνηγήσουν οπαδούς του Άρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο 23χρονος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της συμμορίας, εκείνος δηλαδή ο οποίος έδινε εντολές στους πιο νεαρούς χούλιγκαν. Αυτό προκύπτει από τις καταθέσεις των υπόλοιπων συλληφθέντων.

Οι ίδιοι  φέρονται να παραδέχτηκαν ότι νωρίτερα «προηγήθηκε μια επίθεση στο Ωραιόκαστρο», μετά από την οποία άρχισαν να τηλεφωνούν σε οργανωμένους χούλιγκαν προκειμένου να ξεσηκωθούν. Έτσι ξεκίνησαν με τρία αυτοκίνητα και κατευθύνθηκαν στην περιοχή Χαριλάου, κοντά στο γήπεδο του Άρη. «Πήγαμε να βρούμε Αρειανούς στα στενά του Χαριλάου» φέρονται να κατέθεσαν στους αστυνομικούς.

Αναφορικά με την επίθεση, οι συλληφθέντες υποστήριξαν ότι τα τρία αυτοκίνητα ήταν στην οδό Πλαστήρα. Ένα από αυτά έστριψε στην οδό Γαζή και σταμάτησε μπροστά στην παρέα του Άλκη, τους οποίους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Όταν τα παιδιά απάντησαν «Άρης», οι δράστες βγήκαν από τα αυτοκίνητα και τους επιτέθηκαν.

Οι συλληφθέντες «έδειξαν» έναν 20χρονο Έλληνα ως το άτομο που κρατούσε το δρεπάνι και έναν 19χρονο Αλβανό ο οποίος κρατούσε στυλιάρι. Και οι δύο επιτέθηκαν με μένος στον Άλκη και του κατάφεραν θανατηφόρα χτυπήματα. Ένας 22χρονος μάλιστα τραυματίστηκε από το μαχαίρι το οποίο κρατούσε.

Παραδόθηκε ο «Αθηναίος»

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης ο 25χρονος που αναζητούσαν οι αρχές παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον «Αθηναίο», τον 25χρονο Έλληνα ο οποίος ήταν μέλος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και φέρεται να είχε ταξιδέψει στην συμπρωτεύουσα, λίγο πριν τη δολοφονία του φοιτητή.

Ο 25χρονος ο οποίος κρυβόταν τις τελευταίες ημέρες, δεν είναι σεσημασμένος και δεν έχει συλληφθεί ποτέ. Μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε επιστρέψει στην Αθήνα, ωστόσο όλες αυτές τις ημέρες, ο ίδιος παρέμενε στη Θεσσαλονίκη.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο Αλβανό

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές αναζητούν ακόμα έναν 20χρονο Αλβανό, ο οποίος πιθανόν έχει διαφύγει στην Αλβανία και τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This