Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα, έκλεισε τα 18 της και το γιόρτασε έχοντας δίπλα της και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τρυφερό μήνυμα on air από τον μπαμπά Ντέμη για το δικό του «Super Girl»

Must Read

Όχι μόνο έχει γνωρίσει τον νέο σύντροφο της μητέρας της, αλλά τον κάλεσε και στο πάρτι που διοργάνωσε για να γιορτάσει το γεγονός της ενηλικίωσής της, διοχετεύοντας μάλιστα και κοινή φωτογραφία τους στα social media. Ο λόγος για τη Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, η οποία έσβησε προχθές το βράδυ τα 18 κεράκια της γενέθλιας τούρτας της έχοντας γύρω της δικούς της ανθρώπους και αγαπημένα πρόσωπα, ανάμεσά τους και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η νεαρή κοπέλα έδειξε δημόσια (και ξεκάθαρα!) ότι εγκρίνει τη νέα επιλογή της μητέρας στην προσωπική της ζωή, μετά το τέλος του γάμου της με τον πατέρα της. Το έδειξε μέσα από ένα φωτογραφικό story που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαίνεται να ποζάρει αγκαλιασμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η 18χρoνη πλέον Μελίνα έκανε και tag το όνομα το ηθοποιού και ο ίδιος προχώρησε αμέσως σε αναδημοσίευση της κοινής φωτογραφία τους στον δικό του λογαριασμό Instagram. Όπως ήταν φυσικό, το «κλικ» έγινε viral, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που το εξέλαβαν ως ένα σημάδι πως τα πράγματα ανάμεσα στο πολυσυζητημένο ζευγάρι είναι κάτι παραπάνω από σοβαρά.

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας της Μελίνας, ο Ντέμης Νικολαΐδης, συγκινήθηκε on air με αφορμή τα γενέθλιά της. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος συμμετέχει σε εκπομπή συνδρομητικού καναλιού, μίλησε για το δικό του «Super Girl», όπως χαρακτήρισε την κόρη του, και της έστειλε τις ευχές του δημόσια.

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη ο κουμπάρος μου, ο Γιάννης Λεουνάκης στον Rock FM, βάζει αυτό το τραγούδι («Super Girl») για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται. Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε ο Ντέμης και συνέχισε: «Είναι το Super Girl μου για πάντα. Εννοείται αυτό…» Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This