Σάκης Ρουβάς για τον μαθητή με την φούστα: «Φορούσαν πριν από μένα, από την αρχαιότητα»

Ο Σάκης ήταν ο πρώτος celebrity που φόρεσε φούστα στην Ελλάδα του 1998 και «άκουσε» τον εξάψαλμο

Must Read

Ήταν Οκτώβρης του 1998 όταν η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο κέντρο που τραγουδούσε τότε, προκάλεσε «σεισμό» στην ελληνική showbiz. Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στην σκηνή φορώντας μια μακριά μαύρη φούστα την οποία είχε σχεδιάσει για εκείνον ο κορυφαίος Valentino. Ο σχεδιαστής μόδας μάλιστα είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Έλληνα καλλιτέχνη και τον είχε οραματιστεί να κάνει performance φορώντας το συγκεκριμένο ένδυμα.

Η εμφάνιση του Ρουβά τότε είχε προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων με τους θαυμαστές τους να διχάζονται και κάποιους να κάνουν λόγο ακόμα και για σκάνδαλο.

Σχεδόν 25 χρόνια μετά, στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε ο μαθητής από το μουσικό σχολείο στο Ίλιον, ο οποίος δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον καθηγητή του, όταν εμφανίστηκε στο μάθημα με φούστα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι συμμαθητές του να αντιδράσουν και την επόμενη ημέρα να εμφανιστούν τα αγόρια ντυμένα σαν κορίτσια και τα κορίτσια με γραβάτες. Μάλιστα ο καθηγητής απομακρύνθηκε από το σχολείο, ενώ η μητέρα του μαθητή σε επιστολή της, ξεκαθάρισε ότι είναι περήφανη για τον γιο της.

Ο Σάκης μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα για το περιστατικό, σχολίασε: «Φορούσαν και πριν από ‘μένα φούστα, από την αρχαιότητα. Για τον καθηγητή πρέπει να επιληφθούν οι άνθρωποι που τον έχουν διορίσει και να συζητήσουν σχετικά».

https://www.youtube.com/watch?v=kgMCDkJyrkA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This