Καθηγητής έβγαλε από την τάξη μαθητή που πήγε ντυμένος με φούστα – Οι συμμαθητές του αντιδρούν 

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας τα αγόρια ντύθηκαν σαν κορίτσια και τα κορίτσια σαν αγόρια

Must Read

Έξω από την αίθουσα διδασκαλίας έβγαλε ένας καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Ιλίου έναν μαθητή ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας φούστα, ενώ όπως καταγγέλλει γονέας, ο καθηγητής του επιτέθηκε φραστικά πριν τον πετάξει έξω.

Την ίδια ώρα, οι συμμαθητές του στέκονται στο πλευρό του και προχώρησαν σε μια κίνηση συμπαράστασης. Την επόμενη ημέρα τα αγόρια εμφανίστηκαν στο σχολείο ντυμένα ως κορίτσια και τα κορίτσια ως αγόρια. Φωτογραφίες από τους μαθητές κάνουν τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

«Το σκηνικό έγινε Τρίτη μεταξύ ενός καθηγητή και ενός μαθητή της 1η Γυμνασίου. Το παιδί αν θέλει ή αισθάνεται κορίτσι είναι δικαίωμα του και δεν αφορά κανέναν πέρα από εκείνο και την οικογένεια του. Ο καθηγητής, σύμφωνα με τα παιδιά, έκανε ξεφτίλα το παιδί μπροστά σε όλη την τάξη. Έφτασε στο σημείο να το αποκαλέσει: “Nτροπή της κοινωνίας”. Το έβγαλε έξω από την τάξη και το έστειλε στο γραφείο της διεύθυνσης. Ειδοποιήθηκαν μέχρι και οι γονείς του παιδιού που πήγαν στο σχολείο και όπως ήταν φυσικό ζήτησαν εξηγήσεις» κατήγγειλε γονέας μιλώντας στο protothema.gr.

«Ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο με αποτέλεσμα τα παιδιά σαν διαμαρτυρία να πάρουν την απόφαση και να εμφανιστούν την επόμενη ημέρα ντυμένα τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες και τα αγόρια με φούστες. Τα παιδιά και σήμερα πέρα από 6 μαθητές εμφανίστηκαν έτσι πάλι ντυμένα» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων θα συναντήσει τη διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να συζητήσουν για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This