Αττική Οδός: Κλείνει η πλατφόρμα – Πότε θα κατατεθούν τα χρήματα

Ποιοι διεκδικούν την... περιβόητη αποζημίωση των 2.000 ευρώ

Must Read

Μετά την ταλαιπωρία που έζησαν πολλοί συμπολίτες μας λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» είτε επειδή εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, είτε επειδή δεν είχα ρεύμα για πολλά 24ωρα, ήρθαν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης περί αποζημιώσεων για να κατευνάσουν την οργή του πλήθους! Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με 2.000 ευρώ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…

Κλείνει η πλατφόρμα 

Μέχρι σήμερα, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, στις 17:00 θα παραμείνει ανοικτή η Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων της Αττικής Οδού για τις αιτήσεις των οδηγών των οποίων τα οχήματα αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Η διαδικασία αφορά την αποζημίωση των οδηγών με ποσό ύψους 2.000 ευρώ.

Η καταχώρηση της αίτησης στην πλατφόρμα είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης αίτησης έχει σταλεί από τους οδηγούς ηλεκτρονικά έως τώρα, ενώ, η εταιρεία θα ενημερώσει απευθείας τους αιτούντες για την εξέλιξη της διαδικασίας. Οι πολίτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, καλούνται να δηλώσουν στοιχεία του οχήματός τους, τις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν, καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές. Θα τους ζητηθούν επίσης να δώσουν τηλέφωνο, mail και τραπεζικό λογαριασμό.

Πότε θα κατατεθούν τα χρήματα

Εκτιμάται, ότι προς το τέλος της άλλης εβδομάδας θα αρχίσουν ήδη να κατατίθεται τα 2.000 ευρώ στους πρώτους δικαιούχους, ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Σε ανακοίνωσή της, η Αττική Οδός είχε ανακοινώσει την παροχή ύψους 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα, προσθέτοντας πως «μετά και τον απεγκλωβισμό του τελευταίου οδηγού η εταιρεία θα τοποθετηθεί για τα γεγονότα και τις ευθύνες που αναλογούν στον κάθε εμπλεκόμενο φορέα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This