Σάλος στην Λαμία: Ρομά ποζάρουν σε καπό περιπολικού και «ανεβάζουν» βίντεο στο Tik Tok

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις Αρχές της Λαμίας, μετά από την ανάρτηση ενός βίντεο στην πλατφόρμα του Tik Tok, που δείχνει Ρομά να χορεύουν σε καπό περιπολικού της Τροχαίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στην οδό Σκληβανιώτη απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ, όπου ένας αστυνομικός της Τροχαίας άφησε για λίγα λεπτά το περιπολικό, σε σημείο που δεν εμπόδιζε την κυκλοφορία, ώστε να καταγράψει τροχαίο υλικών που είχε στην Πλατεία Ελευθερίας.

Τότε, οι νεαροί Ρομά βρήκαν την ευκαιρία, ανέβηκαν με θράσος στο καπό του περιπολικού, άρχισαν να χορεύουν και να ποζάρουν προκλητικά και στην συνέχεια το ανήρτησαν στην δημοφιλή πλατφόρμα. Το βίντεο αυτό έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας, που ταυτοποίησε τους τρεις άνδρες, εκ των οποίων οι δύο έχουν προσαχθεί.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Σχετικά με βίντεο, που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο απεικονίζονται άτομα να ανεβαίνουν στο καπό σταθμευμένου περιπολικού οχήματος, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι έχουν ταυτοποιηθεί τρία (3) από τα εμπλεκόμενα άτομα, από τα οποία δύο (2) έχουν προσαχθεί.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για έργω εξύβριση και απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This