Θάνατοι τριών αδελφών στην Πάτρα: Ο απινιδωτής της Τζωρτζίνας ίσως «ξεκλειδώσει» το μυστήριο

Must Read

Οι online καταγραφές του απινιδωτή και του βηματοδότη που είχαν τοποθετηθεί στην 9χρονη Τζωρτζίνα από την Πάτρα, για να καταγράφουν την καρδιακή λειτουργία της στο νοσοκομείο, είναι πολύ πιθανό να ρίξουν φως στο αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τη καρδιά της, το οποίο να στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του MEGA και τα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι συγκεκριμένες καταγραφές δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα με την καρδιά της μικρούλας, παρά μόνο δευτερόλεπτα πριν ξεψυχήσει. Από το σύστημα παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι ο βηματοδότης του παιδιού ενεργοποιήθηκε δευτερόλεπτα πριν αυτό πεθάνει, επειδή το άτυχο κορίτσι παρουσίασε βραδυκαρδία. Συγκεκριμένα, τη στιγμή, δηλαδή, που σταματούσε η καρδιά της και πέθανε.

Όπως αναφέρουν σχετικά οι γιατροί, αυτού του είδους η βραδυκαρδία δεν μπορεί να προκληθεί ξαφνικά από κάποιο παθολογικό αίτιο, αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση.

Μετά τις καταιγιστικές αυτές εξελίξεις, οι αστυνομικοί, αναμένουν, πλέον, τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, με την ελπίδα να συμπληρωθεί το «παζλ» του μυστηρίου και να πέσει φως στα ακριβή αίτια θανάτου τόσο της Τζωρτζίνας, όσο και των άλλων δύο μικρών κοριτσιών της χαροκαμένης οικογένειας από την Πάτρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This