Απίστευτο συμβάν: Έκλεβαν πασίγνωστη δημοσιογράφο ενώ έκανε ζωντανή σύνδεση!

Έσπασαν το αυτοκίνητο του τηλεοππτικού συνεργείου

Must Read

Και όμως συνέβη και αυτό! Και μάλιστα στην Ελλάδα, στη συμπρωτεύουσα. Την ώρα, που η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έκανε ζωντανή μετάδοση από την πλατεία Μουσχουντή για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, ένας άγνωστος έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του συνεργείου σε μια προσπάθεια να κλέψει την τσάντα της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος βρισκόταν μετέδιδε το ρεπορτάζ μόλις λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο. Ο δράστης κατάφερε να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου, όμως έγινε αντιληπτός από τον συνάδελφό της, ο οποίος έτρεξε προς το μέρος του με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή. Το συνεργείο κάλεσε άμεσα την αστυνομία, ενώ περιέγραψε το απίστευτο περιστατικό στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This