Συναγερμός για 40 παιδιά που αγνοούνται από σχολεία της Αττικής 

Ανησυχία για το που βρίσκονται και αν κινδυνεύουν

Must Read

Η υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη το πτώμα του οποίου η μητέρα του και ο σύντροφός της έκρυβαν στην ταράτσα του σπιτιού τους και στη συνέχεια τοποθέτησαν τα οστά του μέσα σε εργαλειοθήκη, έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές για ύποπτες εξαφανίσεις μαθητών από τα σχολεία τους. 

Συνολικά περίπου η τύχη 40 παιδιών τα οποία απουσιάζουν από διάφορα σχολεία της Αττικής, αγνοείται, με αποτέλεσμα η Περιφερειακή Διεύθυνση Α’ Αθηνών να αποστείλει έγγραφο με στο οποίο αναφέρεται η απουσία τους, προκειμένου να διερευνηθούν οι υποθέσεις.

Σύμφωνα με το mega, δεν είναι η πρώτη φορά που πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση στέλνει τέτοιο έγγραφο με στόχο να διαπιστωθεί εάν τα παιδιά βρίσκονται σε κάποιο άλλο σχολείο.

Στην περίπτωση που τα σχολεία δεν απαντήσουν θετικά, τότε θα συνεχιστεί η έρευνα για τον εντοπισμό των παιδιών που αγνοούνται και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μάλιστα στο έγγραφο αναφέρεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες στα σπίτια σπίτια των μαθητών από αστυνομικούς και κοινωνικές υπηρεσίες και δεν έχουν εντοπιστεί. 

Πρόκειται για παιδιά που ανήκουν σε ευάλωτες οικογένειες και παιδιά προσφύγων/μεταναστών και η τύχη τους αγνοείται. Μάλιστα, εάν είχε πραγματοποιηθεί αντίστοιχη έρευνα για την υπόθεση του 7χρονου Ανδρέα, πιθανόν η υπόθεση να είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This