Στη φυλακή το σατανικό ζευγάρι – «Δεν ρώτησα για τον Ανδρέα γιατί είχα κατάθλιψη» λέει η «Μήδεια» της Κυψέλης

Βγήκαν με σκυμμένο κεφάλι από τα δικαστήρια - Ο Πολωνός αρνήθηκε ότι κακοποιούσε τα παιδιά

Must Read

«Πάγωσαν» μέχρι και οι δικαστικοί με τις κυνικές ομολογίες του σατανικού ζευγαριού στην Κυψέλη που αφού σκότωσαν τον 7χρονο Ανδρέα, στη συνέχεια έκρυψαν το πτώμα του σε αυτοσχέδιο τάφο και έπειτα έβαλαν τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη.

Η 29χρονη Χριστίνα – Κλαούντια Μ. και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αποδοκιμασίες από κόσμο που βρισκόταν στα δικαστήρια, κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο συνήγορος του Πολωνού, Αλέξης Φίλιος, ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 7χρονο. «Ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια», δήλωσε ο συνήγορος κα πρόσθεσε ότι ο 33χρονος Πολωνός είχε μετανιώσει αλλά δεν είχε πει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για να μην χαλάσει την οικογένειά του. Μάλιστα ο ίδιος αρνήθηκε ότι κακοποιούσε τα παιδιά.

«Είχα κατάθλιψη»

Η μητέρα του 7χρονου Ανδρέα ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατο του παιδιού της επειδή είχε κατάθλιψη και φοβόταν μη… χειροτερέψει. Όπως παραδέχτηκε η 29χρονη «Μήδεια» της Κυψέλης, γνώριζε ότι ο εραστής της είχε κρύψει το πτώμα του γιου της στην ταράτσα, όπως και στη συνέχεια, όταν τους έκαναν έξωση, έβαλε τα οστά του παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη, την οποία έκρυψε κάτω από τον καναπέ.

«Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα τον Μάριο για τον Ανδρέα. Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα», είπε στην ανακρίτρια σύμφωνα με το Open. Ωστόσο από την κατάθεσή της στους αστυνομικούς, προκύπτει ότι γνώριζε τα πάντα.

«Μετά από περίπου δύο χρόνια αλλάξαμε σπίτι. Ο Μάριος μού είπε ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ, ούτε την κατασκευή, ούτε πώς και πότε τον έβγαλε από εκεί. Αυτό που μου είπε ήταν ότι θα έβαζε τον Ανδρέα μέσα σε μια εργαλειοθήκη. Την εργαλειοθήκη αυτή την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φύγαμε. Από τότε δεν την ξαναείδα», υποστήριξε.

Η κατάθεση του Πολωνού

Αποτροπιασμό προκάλεσε και η κατάθεση του 33χρονου Πολωνού, ο οποίος έδεσε με μονωτική ταινία το στόμα του παιδιού

«Μονωτική ταινία χρησιμοποιώ στη δουλειά μου γι’ αυτό και είχα στα εργαλεία μου. Του εξήγησα μάλιστα πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Αμέσως μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του, ενώ είδα τον Ανδρέα που κάθισε στο πάτωμα», περιέγραψε ο 33χρονος και πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει».

Όση ώρα ο 7χρονος Ανδρέας ξεψυχούσε δεμένος με τη μονωτική ταινία, η μάνα του όχι μόνο δεν έκανε καμία κίνηση για τον βοηθήσει, αλλά εξακολουθούσε να παίζει στον υπολογιστή της, στο διπλανό δωμάτιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This