Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας: Προβληματισμός για τις αναζητήσεις της μάνας στο facebook

Το ξέσπασμα της μητέρας: «Ψάχνουν.. .ντε και καλά για δολοφόνο»

Must Read

Πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν στην υπόθεση των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς τα αγγελούδια πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια!

Μπορεί οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, οι αναφορές 7 ιατροδικαστών, αλλά και τα πορίσματα δύο ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων να έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί, ωστόσο αναμένεται να φωτίσουν τις συνθήκες των τριών θανάτων, των τριών κοριτσιών ηλικίας 6 μηνών, 3,5 και 9 ετών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα, μέσα σε διάστημα μόλις 32 μήνες!

Τι έψαχνε η μητέρα των τριών κοριτσιών στο Facebook

Την ώρα που η υπόθεση φαίνεται να έχει πάρει συγκλονιστική τροπή, έρχονται στο «φως» οι αναζητήσεις της μητέρας των τριών παιδιών στο Facebook για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν.

Η μητέρα αναζητούσε συμβουλές για τα προβλήματα υγείας που φέρεται να αντιμετώπιζαν τα κορίτσια και για τα οποία δεν είχαν ενημερωθούν οι γιατροί. «Απορώ γιατί δεν τα έχουν πει», ανέφερε με νόημα ένας γιατρός για το θέμα.

Όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις της μητέρας στη Πάτρα, και τα τρία παιδιά της αντιμετώπισαν μια σειρά από ασθένειες και προβλήματα υγείας, με την ίδια να τα κάνει γνωστά και να ρωτάει άτομα που πιθανότατα δεν γνώριζε προσωπικά.

Έψαχνε απαντήσεις από «αγνώστους»;

Η αρχή γίνεται το 2016 όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις 2,5 ετών. «Καλησπέρα σας, την Πέμπτη η μεγάλη μου κόρη 2,5 ετών θα κάνει μια επέμβαση λίγο κάτω από το φρύδι, να αφαιρέσει μια κύστη όφρεος. Θα κάνει 3 ραμματάκια αλλά είναι πολύ ζωηρή. Έχει κανείς, κάποιας μανούλας το παιδάκι κάτι παρόμοιο; Φοβάμαι πως θα πειράζει τα ράμματα μετά», έγραψε σε μία ανάρτησή της η μητέρα των κοριτσιών.

«Καλημέρα σας και καλό μήνα! Θα ήθελα τις γνώμες και τις εμπειρίες σας. Είμαι στη 13 εβδομάδα κύησης στο δεύτερο παιδάκι. Η κόρη μου είναι 1,5. Είχα πόνους χαμηλά και χθες ο γιατρός μου είπε… Είχε κάποια παρόμοια εμπειρία; Χρειάζεται ακινησία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων».

«Ο γιατρός δεν σε συμβούλεψε;», της απάντησαν στην ανάρτηση κι εκείνη έγραψε:

«Εννοείται, απλά ήθελα να ακούσω και άλλες περιπτώσεις ή εμπειρίες. Είναι τόσο σοβαρό όσο μου είπε; Απλά εμπειρίες ήθελα να ακούσω». «Καλημέρα σας, έχει κάποιας μανούλας το παιδάκι ατοπική δερματίτιδα να ρωτήσω κάποια πράγματα; Εμένα είναι 10 μηνών και όλο το χειμώνα ήταν σε ύφεση και τώρα σε έξαρση. Ενώ είμαι διαρκώς με τις ενυδατικές της», γράφει.

Σε κάποια μηνύματα η μητέρα δείχνει να θέλει να διασταυρώσει τη διάγνωση που έκαναν οι γιατροί και σε άλλα εμφανίζεται έντονα προβληματισμένη από αυτά που της είπαν… «Έρχονται στιγμές που με ακουμπάνε τα παιδιά μου, για μια αγκαλιά έστω και πονάω. Έχω πάει σε όλους τους γιατρούς, ο καθένας τη δική του διάγνωση».

Ξεσπά η μητέρα: «Ψάχνουν.. .ντε και καλά για δολοφόνο»

Η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα ξεσπά για όσα συμβαίνουν σε σχέση με τον θάνατο των τριών παιδιών της. Μαζί με τον σύζυγό της, παρακολουθεί καθημερινά όλες τις εξελίξεις, με τους δικηγόρους που τους εκπροσωπούν να καταγγέλλουν ότι τις τελευταίες μέρες δέχονται απειλές, από άτομα που δεν γνωρίζουν προσωπικά. Άτομα που δέχονται μηνύματα, όπως ανέφεραν, από μία γυναίκα με στόχο να συγκεντρωθούν έξω από το σπίτι για να λιντσάρουν τη μητέρα.

Με δηλώσεις της, στην εφημερίδα Πελοπόννησος, «πιάνεται» από τα λόγια δικαστικού λειτουργού στην Πάτρα, που είχε μιλήσει για λάθη της αστυνομίας με διαρροές που κάνουν κακό. Μεταξύ άλλων, ο δικαστικός λειτουργός είχε πει, πως δεν θα πρέπει να βλέπουμε παντού υποθέσεις «Μπάμπη Αναγνωστόπουλου» στην οποία έγιναν σοβαρότατα λάθη.

«Γιατί είπε ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο δικαστικός λειτουργός, είχε στείλει μήνυμα στην αστυνομία προ ημερών: «Σταματήστε τις διαρροές, βγάλτε την υπόθεση, ειδάλλως να στείλετε τη δικογραφία πίσω στην Πάτρα για να την αναθέσει αλλού η Εισαγγελία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τους χειρισμούς, το πόσο απρόσεκτοι ήταν στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν. Να είστε λοιπόν πιο προσεκτικοί. Επικεντρωθείτε στο έργο σας, χωρίς διαρροές και υπηρέτηση επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων».

Διαβάστε ακόμα:

Καταγγελία δικηγόρου για απειλές κατά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This