Πάτρα: Τραγικός θάνατος για αλλοδαπό που προσπάθησε να ταξιδέψει λαθραία

Τον έλιωσαν οι ρόδες νταλίκας στην οποία είχε κρυφτεί

Must Read

Φρικτό θάνατο βρήκε το βράδυ του Σαββάτου νεαρός αλλοδαπός λαθρομετανάστης που προσπάθησε να ταξιδέψει λαθραία από το Νέο Λιμάνι της Πάτρας, καθώς η έμπνευσή του να κρυφτεί σε μια νταλίκα, απόβηκε μοιραία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, στην προσπάθειά του να διαφύγει από τη χώρα μας με προορισμό την Ιταλία, ο άτυχος αλλοδαπός κρύφτηκε κάτω από το ημιαξόνιο της νταλίκας, με αποτέλεσμα αρχικά να εγκλωβιστεί και κατόπιν να συνθλιβεί από τις ρόδες της. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, ενώ μετά από λίγο ο νεαρός απεγκλωβίστηκε νεκρός.

Όπως σημείωσε στο pelop.gr ο Λιμενάρχης Πάτρας Νίκος Ματούλας, ο άνδρας «στην απόπειρά του να μπει κάτω από τα αξόνια του φορτηγού ώστε να βγει παράνομα από τη χώρα, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες της νταλίκας». Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, μία ώρα νωρίτερα από το τραγικό αυτό συμβάν, υπήρξε ένα ανάλογο περιστατικό, με τον λαθρομετανάστη που εντοπίστηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση να νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού έχει ως εξής: «Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, για τον θανάσιμο τραυματισμό αλλοδαπού στον νότιο Λιμένα Πατρών, κατά τη διαδικασία φόρτωσης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό. Άμεσα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός βρισκόταν εγκλωβισμένος στο δεξί εμπρόσθιο τροχό του επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος, μη έχοντας τις αισθήσεις του. Ο αλλοδαπός τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να κρυφτεί στα αξόνια του Φ/Γ, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Π.Υ. για τον απεγκλωβισμό του αλλοδαπού, ενώ κατέφθασε και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ με επιβαίνοντα ιατρό, από τον οποίο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια, η σορός μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν.Π. “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ” για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.»

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This