Εξοργισμένος ο πατέρας στην Πάτρα με τα δημοσιεύματα: «Ας σταματήσει άμεσα αυτό που ζούμε»

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας

Must Read

Την αγανάκτησή του εξέφρασε ανοιχτά ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των 3 κοριτσιών που χάθηκαν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, αναφορικά με χθεσινό δημοσίευμα που ανέφερε «πως βρέθηκε τοξική ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας».

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η υπόθεση των παιδιών, με πολλά ερωτήματα να παραμένουν ακόμη αναπάντητα. Ο πατέρας των παιδιών με δηλώσεις του ανέφερε ότι, «η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιεύουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις».

Χαρακτηρίζει «αθλιότητα» το άρθρο για το τοξικό αέριο, και ευχαριστεί εκ μέρους όλης της οικογένειας τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για τα γρήγορα αντανακλαστικά και την άμεση διάψευση.

«Δημοσιεύματα σαν το απογευματινό ούτε βοηθούν την έρευνα των αρχών, ούτε τιμούν το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που με άριστα αντανακλαστικά διέψευσε ταχύτατα αυτήν την αθλιότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η απάντησή μας στους εμπνευστές της θα δοθεί πολύ σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς μικρή μερίδα αυτοαποκαλούμενων ως δημοσιογράφων δεν σέβεται ούτε τον πόνο μας, ούτε τη μνήμη των παιδιών μας. Ας σταματήσει άμεσα όλο αυτό που ζούμε» είπε ο πατέρας των τριών κοριτσιών.

Διαβάστε ακόμα:

«Τοξικό» χάος για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Καρφιά» Κατερινόπουλου για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα: «Είναι εγκληματική ενέργεια»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This