Χειροπέδες σε αντιδήμαρχο της Σπάρτης, μετά από καταγγελίες για κακοποίηση ζώων

Τρεις οι συλλήψεις για βάναυση συμπεριφορά ατόμων σε βάρος ζώων στα δύο δημοτικά κυνοκομεία της πόλης

Must Read

Όλα ξεκίνησαν όταν έγιναν καταγγελίες για άγρια κακοποίηση ζώων στα δυο δημοτικά κυνοκομεία της Σπάρτης, οι οποίες έφεραν και την επέμβαση της ΕΛΑΣ.

Αξιοποιώντας πληροφορίες οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις με την κατηγορία της βάναυσης συμπεριφοράς σε βάρος ζώων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπάρτης, ο οποίος μάλιστα είναι και πρώην αστυνομικός.

Για την υπόθεση έκανε δηλώσεις και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, λέγοντας για τη σύλληψη του αντιδημάρχου ότι «ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους» και τονίζοντας πως ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμοδίων αρχών και των υπευθύνων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This