Οργή στον Άγιο Παντελεήμονα για την «κρυφή» επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ

Οι κάτοικοι αναρωτιούνται πού την είδαν οι κυβερνώντες τη «μείωση των μεταναστευτικών ροών»

Must Read

Έντονη ήταν η αντίδραση των κατοίκων της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίοι πληροφορήθηκαν από δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ότι την περιοχή τους επισκέφθηκε κλιμάκιο του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωση Τύπου, την οποία εξέδωσαν οι επιτροπές κατοίκων της περιοχής, ενημερώθηκαν ότι βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος επισκέφθηκαν την περιοχή τους, ύστερα από παραίνεση του κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να δουν τα «μετρήσιμα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης, όπως είναι η μείωση των μεταναστευτικών ροών, που έχει ήδη ξεκινήσει να αποτυπώνεται».

Στην επιστολή τους σημειώνουν πως όλως περιέργως το κλιμάκιο συναντήθηκε μόνο με κομματικά στελέχη, τα οποία αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει μηδενικό έργο στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που μαστίζουν την περιοχή, ενώ έχουν συμβάλει τα μάλα στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και την απόκρυψη της αλήθειας. Καταγγέλλουν δε ότι το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε απλά υποτιμά τη νοημοσύνη τους και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι Επιτροπές Κατοίκων «Αγγελοπούλου – Πλατείας Βικτωρίας», «Κυψέλης» και «Πλατείας Αμερικής», «αναρωτιόμαστε λοιπόν σε αυτήν την επιλεκτική επίσκεψη και τις επιλεκτικές συναντήσεις το κλιμάκιο ΔΕΝ είδε την γκετοποίηση, τους βανδαλισμούς, την κατάληψη δημόσιων χώρων, τα καταστήματα τσαντίρια υπηκόων τρίτων χωρών, τους περιφερόμενους άεργους πληθυσμούς και τις παράνομες δραστηριότητές τους σε κοινή θέα;».

«Δεν είδε ότι η Αχαρνών έχει καταντήσει ένας τριτοκοσμικός δρόμος γεμάτος μπούργκες και ναργιλέδες; Και όχι μόνο η Αχαρνών. Δεν είδε τα εκατοντάδες μαγαζιά υπηκόων τρίτων χωρών που παραπέμπουν σε τσαντίρια, υποβαθμίζουν όλη την περιοχή και λειτουργούν παραβιάζοντας ωράρια και νομοθεσία; Δεν είδε την καθ’ όλα παράνομη δραστηριότητα με τα καρότσια γεμάτα απορρίμματα και το ψείρισμα των κάδων ανακύκλωσης;»

Ολόκληροι εμπορικοί δρόμοι έχουν καταστραφεί

Στον ίδιο ακριβώς πνεύμα συνεχίζουν να απευθύνουν ερωτήματα προς τους «επισκέπτες» της περιοχής τους: «Δεν κατανοούμε πού ακριβώς είδαν και “μέτρησαν” τη μείωση των μεταναστευτικών ροών, όταν σχεδόν το 60% του συνόλου των διαμερισμάτων του προγράμματος ESTIA της Αθήνας βρίσκεται στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα.

Οταν ένα μεγάλο ποσοστό των διαμερισμάτων του προγράμματος HELIOS βρίσκεται στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα.

Οταν ένα μεγάλο μέρος των δομών για «ανήλικους» λαθρομετανάστες βρίσκεται στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα.

Οταν ολόκληροι εμπορικοί δρόμοι έχουν καταστραφεί με καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος υπηκόων τρίτων χωρών, κυρίως μίνι μάρκετ και κομμωτήρια, χωρίς πελάτες και χωρίς έσοδα.

Οταν όλους τους δημόσιους χώρους τους έχουν καταλάβει αλλοδαποί πληθυσμοί. Φανταζόμαστε, ακόμη κι αν δεν τα είδαν, ότι τους ενημέρωσαν αρμοδίως αυτοί τους οποίους συνάντησαν. “Ή μήπως όχι;”», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ιδιαίτερη αναφορά, πάντως, κάνουν και στα «καλά λόγια» που είχαν να πουν τα στελέχη της Ν.Δ. και για όσα λαμβάνουν χώρα στην Αγορά της Κυψέλης, κάνοντας λόγο για «αλληλέγγυους και ΜΚΟ» και αναφερόμενοι στα όσα «φεστιβάλ και εκθέσεις» επικροτήθηκαν από το κλιμάκιο της Ν.Δ., υπογραμμίζοντας ότι απευθύνονται αποκλειστικά σε υπηκόους τρίτων χωρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This