Διάλυση! Οδύσσεια για μωρό 18 μηνών με Covid στο νοσοκομείο της Λαμίας

Must Read

Μια περιπέτεια έζησαν οι γονείς ενός μωρού 18 μηνών από τη Λαμία, όταν διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό και το πήγαν για εξέταση στο νοσοκομείο της πόλης. Οπως διαπιστώθηκε, το μωρό νοσεί από τις 20 Φεβρουαρίου και την επόμενη μέρα άρχισε να βήχει. Οι γονείς, οι οποίοι το πήγαν στο νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη προκειμένου να εξεταστεί από παιδίατρο, περίμεναν τέσσερις ολόκληρες ώρες στα Επείγοντα ώσπου να ενδιαφερθεί κάποιος!

«Εγινε αιμοληψία, καρδιογράφημα και τεστ για τον ιό, όμως κανείς δεν το ακροάστηκε, ώστε να μάθουμε αν έχει πρόβλημα με τους πνεύμονές του, παρά μόνο μας είπαν να διαλέξουμε αν θα το πάμε στη Λάρισα ή στο Παίδων στην Αθήνα» καταγγέλλει η μητέρα.
Τελικά, το μωρό μεταφέρθηκε το ίδιο απόγευμα στο Νοσοκομείο Παίδων και την επόμενη μέρα το πρωί οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους καθώς δεν είχε κάτι ανησυχητικό. «Χρειαζόταν τέτοια ταλαιπωρία; Υπάρχει Παιδιατρική στο Νοσοκομείο Λαμίας ή δεν υπάρχει; Μπορούν να αντιμετωπιστούν περιστατικά και ειδικά περιστατικά Covid ή οι γονείς πρέπει να το ξέρουν και να πηγαίνουν κατευθείαν Λάρισα ή Αθήνα, ώστε να γλιτώνουν χρόνο και κόπο;» αναρωτήθηκε η αγανακτισμένη γυναίκα.

Εισαγωγές

Στο μεταξύ, τέσσερις νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό έγιναν την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ασθενείς είναι από την ευρύτερη περιοχή και οι ηλικίες τους κυμαίνονται μεταξύ 46 και 94 ετών.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κορονοϊού νοσηλεύονται πλέον πέντε ασθενείς. Πρόσφατα αρνητικοποιήθηκε και αποσωληνώθηκε ένας 61χρονος, ο οποίος είχε διασωληνωθεί στις 19 Ιανουαρίου. Πλέον έχει μεταφερθεί στη Γενική ΜΕΘ και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Στη Γενική ΜΕΘ νοσηλεύεται ακόμη ένας πρώην ασθενής Covid, ηλικίας 47 ετών, από την περιοχή της Στυλίδας, ενώ στην Κλινική Covid νοσηλεύονται 27 ασθενείς. Την Πέμπτη στη Φθιώτιδα δεν υπήρξε απώλεια ασθενούς εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This