Ναταλία Γερμανού: «Έχω μπει στη φορμόλη για να διατηρούμαι»

Must Read

Στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αποκαλύπτοντας πως θα παραμείνει στον Alpha, ενώ παραδέχτηκε πώς της έχει λείψει να παρουσιάσει ένα βραδινό Show.

«Έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν και όπως πάντα προτεραιότητα το κανάλι που βρίσκομαι με το οποίο με δένει ένα συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν θα με δένει και την επόμενη χρονιά. Εγώ έχω πολλές ορέξεις αλλά το κανάλι έχει όρεξη για το Σαββατοκύριακο. Οπότε θα είναι το “Καλύτερα δε γίνεται” και πολύ πιθανόν να είναι και κάτι βραδινό. Μου έχει λείψει αφάνταστα πολύ το βραδινό.

Το Chart Show είναι μια εκπομπή που τη λάτρεψα και την αγάπησε ο κόσμος. Μου προτάθηκε αλλά είπα ότι είναι κάτι που για μένα έχει κλείσει σαν κύκλος και αν είναι  να κάνω βραδινό θα ήθελε να κάνω κάτι καινούριο.

Υπάρχουν συζητήσεις και για κάποιο συγκεκριμένο φορμάτ του εξωτερικού και για κάτι άλλο αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στα μυστικά της ομορφιάς της λέγοντας (χαριτολογώντας) πως διατηρείται νέα και όμορφη με «φορμόλη. Έχω μπει στη φορμόλη για να διατηρούμαι. Είναι καλό το DNA αλλά εντάξει, έχω και καλούς φίλους, προσπαθώ να γυμνάζομαι, να τρώω καλά, να κοιμάμαι πολύ, πίνω πολύ νερό, τρώω άγρια μύρτιλα και βατόμουρα και άγριες ρίζες και παντζάρια»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This