Euroferry Olympia: Έλιωσαν οι σωλήνες συνεργείου απάντλησης υδάτων – Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 3 αγνοούμενους

Μηδαμινές ελπίδες για τους τρεις

Must Read

Οι θερμοκρασίες εσωτερικά του Euroferry Olympia είναι τόσο υψηλές, που σε ορισμένες περιπτώσεις κομμάτια από τις σωλήνες που απορροφούσαν το νερό έλιωσαν.

Τα συνεργεία υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται να υπάρχουν εστίες ακόμα στο εσωτερικό του πλοίου, καθώς η πτώση της υδατοστεγούς πόρτας που επικοινωνεί με ένα από τα γκαράζ του Euroferry Olympia, είχε ως αποτέλεσμα τη αύξηση του οξυγόνου στο εσωτερικό του πλοίου.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το μοιραίο πλοίο, που βρίσκεται στο λιμάνι του Αστακού, ενώ συνεχίζονται οι ρίψεις νερού εξωτερικά του πλοίου, προκειμένου να επιτευχθεί ψύξη.

Τα συνεργεία προχώρησαν σε απάντληση 140 κυβικών νερού από το εσωτερικό του EuroferryOlympia, προκειμένου να μη διαταραχθεί η ευστάθειά του.

Τρεις ακόμα αγνοούμενοι

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέχρι στιγμής, ενώ ακόμα 3 αγνοούνται, με τις ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί να είναι πλέον σχεδόν μηδαμινές. Οι διασωθέντες από το πλοίο είναι 281.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This