Εξετάζεται ως δολοφονία η οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα!

Ανατροπή και ενδείξεις μακελειού - Αναζητείται ο πρώην σύζυγος

Must Read

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση της Ανδραβίδας, όπου ένα ζευγάρι με τα δύο παιδιά του βρέθηκαν νωρίτερα νεκροί μέσα στο σπίτι τους από το τρίτο παιδί της οικογένειας!

Ο δεκάχρονος γύρισε σπίτι και είδε όλη την οικογένειά του νεκρή. Μάρτυρες αναφέρουν πως πήρε το μωρό αγκαλιά και άρχισε να τρέχει στον δρόμο και να ζητάει βοήθεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκαν νεκροί, ο 32χρονος άνδρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή που βρίσκεται στην Ανδραβίδα, αλλά και τα ευρήματα από τις πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι.

Την Πέμπτη αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς.

Ενδείξεις δολοφονίας – Υπάρχει και πρώην σύζυγος

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της περιοχής, η υπόθεση εξετάζεται ως δολοφονία και αυτό γιατί τα μικρά παιδιά φέρεται να έχουν υποστεί ασφυξία, ενώ για τους ενήλικες οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες.

Σύμφωνα με το PatrisNews ο άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία και η γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία, βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος, με τον άνδρα να φέρει μαχαιριά στον αυχένα, ενώ μέσα στο σπίτι βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Όπως αναφέρουν άλλες πληροφορίες του ilialive.gr το ζευγάρι είχε πυροβοληθεί και τα παιδιά στραγγαλίστηκαν.

Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά αργότερα, «στο κάδρο» έχει μπει ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας και πατέρας του μεγαλύτερου παιδιού που γλίτωσε.

Οι Αρχές φέρεται να τον αναζητούν για να διαπιστώσουν τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This