«Βοήθησε με να πέσω στα μαλακά» είπε σε αστυνομικό ο μακελάρης της Ανδραβίδας

Σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό

Must Read

Απόλυτα ψυχρός και κυνικός φαίνεται να είναι ο μακελάρης που ξεκλήρισε την οικογένεια στην Ανδραβίδα. Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 60χρονος σχεδίαζε να φύγει από την Ελλάδα μετά τη δολοφονία, ενώ ζήτησε από από αστυνομικούς να… πέσει στα μαλακά.  

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο λόγος που ο ίδιος (ή κάποιος φίλος του) μπήκε στο σπίτι στην Ανδραβίδα λίγες ώρες πριν την σύλληψή του, ήταν για να πάρει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και χρήματα.

«Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε στους αστυνομικούς όταν πλέον συνελήφθη και τον ενημέρωσαν ότι του κατάσχεσαν τα 15.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του.

«Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά»

Μάλιστα, απευθυνόμενος στον αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά». Σύμφωνα με την patrisnews.gr, τον δράστη επισκέφτηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας ο γιός του.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι ένστολος, βρέθηκε στα κρατητήρια για να παραδώσειμερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του πατέρα του, χωρίς να έρθει σε καμία επικοινωνία μαζί του, κάτι που άλλωστε απαγορεύεται. Ο 60χρονος δράστης, έχει ακόμη μια κόρη, η οποία είναι φοιτήτρια.

Διαβάστε ακόμη: Έγκλημα σοκ στην Ανδραβίδα: Απολογείται ο κατηγορούμενος για τον τετραπλό φόνο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This