Απολογείται ο στυγερός δολοφόνος της Ανδραβίδας: Συνεχίζει να μην θυμάται τίποτα για τα παιδιά!

Εμπλέκεται και σε άλλες σκοτεινές υποθέσεις;

Must Read

Την πόρτα του εισαγγελέα περνά σήμερα ο μακελάρης που ξεκλήρισε μία ολόκληρη οικογένεια, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ώστε να ενημερωθεί ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπισή του και ο οποίος ορίστηκε από τη δικαιοσύνη.

«Δεν θυμάται τίποτα για τα μωρά»

Σοκ προκαλούν τα όσα δηλώνει ο 60χρονος, ο οποίος αφενός ομολόγησε κυνικά ότι σκότωσε τους γονείς στην Ανδραβίδα, αλλά αφετέρου αναφέρει ότι δεν θυμάται τίποτα για το τι συνέβη στα παιδιά! «Δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον» είπε μεταξύ άλλων ο συνήγορος υπεράσπισής του, ενώ πρόσθεσε ότι «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του και «λυπάται πολύ». Παράλληλα, δήλωσε ότι ο 60χρονος δεν σκότωσε για τα χρήματα, αλλά για κάτι πολύ πιο σοβαρό. Χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τι εννοεί.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν εργαστηριακά στοιχεία που αναμένουν τις επόμενες ημέρες για το αν υπάρχει DNA του δράστη στα παιδιά.

Αίσθηση προκάλεσαν οι διαρροές των όσων είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, ο οποίος μεταξύ άλλων τούς ζήτησε να πέσει στα μαλακά… 

Στο επίκεντρο των αστυνομικών αρχών είναι η διερεύνηση και άλλων, παρόμοιων και σκοτεινών υποθέσεων που μοιάζουν σε πολλά σημεία και έχουν μείνει μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστες. Αναμένεται να εξεταστεί αν υπάρχει ή όχι, και ποιος είναι ο ρόλος του συγκεκριμένου ανθρώπου σε αυτές. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This