Ο Γιώργος Λιάγκας απαντάει στις «μπηχτές» της Πηλιχού και της Καινούργιου: «Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται»

Must Read

Με αφορμή τη συνέντευξη του έδωσε ο Γιώργος Σπαλιάρας στην οποία δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τη δήλωση ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες, ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να τοποθετηθεί αναφορικά με την πυρά που δέχτηκε πρόσφατα σχετικά με ορισμένες συμπεριφορές που είχε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Πηλιχού σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στην εκπομπή «Πρωινό» καθώς βίωσε χλευασμό από τον παρουσιαστή του ANT1 όταν εκείνη είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως σε ηλικία 19 ετών είχε βιώσει σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό.

Επίσης Κατερίνα Καινούργιου σε ένα δημόσιο ξέσπασμα που έκανε στην εκπομπή της, εξαιτίας κάποιων δηλώσεων του Γιώργου Λιάγκα, αναφέρθηκε στην άσχημη αντιμετώπιση που είχε ο συνάδελφός σε ένα πολύ λεπτό περιστατικό που είχε γίνει θέμα συζήτησης στο παρελθόν.

Έτσι σήμερα μέσα από την εκπομπή του ήθελε να δώσει την δική του απάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να ανασύρουμε όλοι, όλοι έχουμε κάνει λάθος παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στο παρελθόν σε μία άλλη εποχή που ήταν διαφορετικές οι αισθήσεις. Δηλαδή βλέπαμε έναν άνθρωπο να πέφτει κάτω και γελάγαμε, τώρα δε μπορείς να το κάνεις. Λέγαμε για την κουτσή Μαρία, τώρα ποιος γελάει για την κουτσή Μαρία;

Έχουν αλλάξει οι εποχές ορθώς, αλλά τώρα αν ανασύρουμε τι λέγαμε όλοι πριν 10 χρόνια και το βάλουμε στο σήμερα, τότε μπορεί να πυροβολήσουμε την ουρά μας. Δεν είναι έτσι. Λύνουμε τις διαφορές μας ανασύροντας αυτά που έχουμε πει πριν από 10-15 χρόνια. Είναι λάθος»

https://www.youtube.com/watch?v=1NVKdCiw6OU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This