Η μπηχτή της Καινούργιου στον Λιάγκα: «Ντροπή τους! Είναι οι ίδιοι που πριν κάποια χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες»

«Σε θέμα σεβασμού δε μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα»

Must Read

Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας των όσων ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα σήμερα το πρωί.

Αφορμή στάθηκε το θέμα με το πρόβλημα υγείας του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό» τόνισε πως επειδή σέβονται το πρόβλημα υγείας του αδερφού του ηθοποιού, δεν θα αναφερθούν στο σάλο που έχει δημιουργηθεί στον Πύργο με την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης. Να σημειωθεί πώς το συγκεκριμένο θέμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα και μέσα από την εκπομπή της έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως:  «Επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού – σε θέμα σεβασμού δε μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα – είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται πάρα πολύ τους καλεσμένους του. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του αδερφού του, ο ίδιος το έχει πει άλλωστε και δε θα κάναμε ποτέ κάτι στεναχωρούσε έναν άνθρωπο ή θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας. Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα και τους συνεργάτες μου απλά ντροπή τους. Και να θυμίσω ότι είναι οι ίδιοι που πριν κάποια χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες που έκαναν διάφορα στην πλάτη τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This